Turbosmart ahtopaineensäätimet, Sivu 1

Turbosmart ahtopaineensäätimet, Sivu 1
Australialaista tinkimätöntä laatua ja vain parhaita materiaaleja käyttäen, Turbosmartin aidot ahtopaineensäätimet ja järjestelmät.

Turbosmart tuotteet moneen lähtöön, perus bleed-säätöventtiilistä aina elektroniseen paineenohjausjärjestelmään saakka.

Turbosmart eBoost2 ahtopaineensäätimet alkaen 682.00 €

3tuote(tta)alkaen 682.00 €
Turbosmart eBoost2 ahtopaineensäätimet
Turbosmart eBoost2 ahtopaineensäädin Markkinoiden monipuolisin ja ammattimaisin sähköinen ahtopaineenohjain.Turbosmart eBoost2 kontrolloi ahtopaineet kellontarkasti aina yli 4 baariin asti. Tähän ei moni yksikkö pysty.Yksikkö säätää paineet monien eri ominaisuuksien kera, se myös ohjaa tarvittaessa esim. vesiruiskutusta, ilokaasuja tai lisälaitetta paineiden, kierrosluvun, nopeuden ym. pohjalta. Laite hoitaa kaiken olennaisen mikä paineisiin edes etäisesti liittyy.Yksikön läpimitta: 60mmAsetettav
» Osta tai lue lisää

Turbosmart In-Cabin ahtopaineensäätimet alkaen 124.00 €

2tuote(tta)alkaen 124.00 €
Turbosmart In-Cabin ahtopaineensäätimet
Turbosmart In-Cabin ahtopaineensäädin Uniikilla kuulaventtiilirakenteella sisustettu Turbosmart in-Cabin ahtopaineensäädin. Rakenteensa ansiosta paineet nousevat nopeasti säädettyyn arvoon eikä aiheuta ohivuotoja paineiden noustessa. Pysyy tarkasti heilahtelematta suuntaan tai toiseen.Tämän venttiilin mukana on liitäntäsarja ja letkut, joiden avulla pääset säätämään paineita ohjaamosta käsin, vaikka ajon aikana.
» Osta tai lue lisää