BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Lämmönhallinta, Sivu 1

Thermo Tec lämpösuojat kääreenä, teippinä, sukkana ja levynä, sekä jäähdytinnesteen lisäaineet jäähdytystehoa parantamaan.

Thermo-Tec lämpösuojat alk. 36.90 €

Thermo-Tec lämpösuojat
Pakosarjan eristesukka Laskee lämpötilaa moottoritiloista. Materiaali on joustavaa ja mahdollistaa lämpölaajenemiseen. 4-6 sylinterisille ja 8 sylinterisille moottoreille.Pakoputken lämpösuoja Helposti ja nopeasti asennettava lämpösuoja, sisältää kiinnityspannat, 90cm pituudeltaan.Äänenvaimentimen lämpösuoja Asennus äänenvaimentimen, katalysaattorin tai vastaavan lämmönlähteen yläpuolelle, 61x101cm koossa.Starttimoottorin lämpösuoja Solenoidiin ja starttimoottoriin, 1100°C jatkuvat lämmönkestot. Hel

Thermo-Tec lämpöeristematot alk. 62.90 €

Thermo-Tec lämpöeristematot
Äänieristematto Muovailtava ääni- ja lämpöeristematto, lattiaan oviin tai rintapelti, tarrakiinnityksellä. Saatavana 91x152cm koossa.Cool-It lämpö- ja äänieristematto Suojamatto ääni- ja lämpöeristykseen. Soveltuu konepellin alle, oviin yms. Saatavana 61x122cm ja 122cmx122cm koossa.Rosteriset kiinnityspannat Saatavana 12kpl 9 tuuman pantoja sekä V8 kittinä 8kpl 9tuuman ja 4kpl 18tuuman pantoja

Thermotec lämpöeristeet


Konehuoneen lämpöjen laskeminen onnistuu Thermotecillä

Thermotec on johtava moottoreiden lämpöeristeiden valmistaja, ja valikoimasta löytyy nauha tai eristemateriaali lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Konehuoneen lämpöjä alentamalla saadaan piikkilämmöt pidettyä kurissa radalla, ja katukäytössä luotettavuutta tilanteisiin joissa joudutaan seisomaan ruuhkassa pitkiä aikoja.