Pultit & mutterit, Sivu 1

Pultit & mutterit, Sivu 1
Eibach ja Titan pyöränpultit ja mutterit löytyvät valikoimastamme. Titan mutterit ovat hyllytuotteita.

Mishimoto lukkomutterit alkaen 81.00 €

10tuote(tta)alkaen 81.00 €
Mishimoto lukkomutterit
Laadukkaat alumiiniset lukkomutterit jotka vaativat erikoisavaimen (sisältyy toimitukseen) avaamiseen.- Sopii autoihin missä M12 x 1.5 pyöränmutterit. - Valmistettu yhdestä palasta, 7075-T6 aircraft-quality alumiinista. - Erittäin kevyt, pyöränmutteri painaa 22.68g / kpl. - Sisältää 16 pyöränmutteria, 4 lukitemutteria ja avaimen. - Avoin malli, 50mm kokonaispituudella. - Vetolujuus 74,000 - 78,000 psi.Asennus momentti 94-108nm.
» Osta tai lue lisää

ET+ Kaarimankeli tarjouksessa alkaen 129.00 €

1tuote(tta)tarjouksessa alkaen 129.00 €
ET+ Kaarimankeli
Pyöränkaarien rullaus Vankkarakenteinen ET+ kaarimankeli on tehty sopimaan kaikkiin yleisiin 4- ja 5-pulttisiin jakoihin. Kestävän rullan ja 355 - 575mm säädettävän varren ansiosta laite soveltuu vaikka kaveriporukan kesken hankittavaksi.Toimitukseen kuuluu sarja keskitysrenkaita joilla laite keskittyy pyörän napaan, sekä asianmukaiset aluslevyt joilla kiinnityksen voi hoitaa alkuperäisillä pyöränmuttereilla.Kun lisätilaa on hankittu, löydät valikoimastamme myös Eibach Pro-Spacer levikepalat ja Titan alumi
» Osta tai lue lisää

Eibach pyöränmutterit alkaen 2.00 €

16tuote(tta)alkaen 2.00 €
Eibach pyöränmutterit
Tyyppejä voi katsoa kätevästi alasvetovalikon kanssa, tyypin (avoin taikka suljettu mutteri.), kierteen sekä pituuden kanssa.Erityisesti suositellaan tarkistamaan pituus, jos käytetään suljettua mutteria (että mutteri oikeasti kiristyy vanteeseen asti).Listalla ilmoitettu pituus on sisäkierteen pituus. Avoimissa muttereissa siis myös mutterin koko pituus. Umpinaisissa koko pituus on ilmoitettu + 2mm.
» Osta tai lue lisää
Takaisin edellisille sivuille?