OEM kytkimet, Sivu 1

OEM kytkimet, Sivu 1

Exedy, Aisin, LuK, Sachs ja muut OEM-kytkimet


Toimitusaika ja saatavuus: Ennen klo 15 tilattuna seuraavaksi arkipäiväksi.
Hinnat: Pyydä tarjous kytkimistä myynnistämme.

OEM-valmistajien kytkimet

OEM-valmistaja tarkoittaa valmistajaa joka tekee alihankintana autojen alkuperäisvaraosia. Näiltä valmistajilta hankitut varaosat vastaavat tai ylittävät alkuperäisten osien laadun, ja soveltuvat siten jokapäiväiseen ajoon, kestävät sen minkä alkuperäinenkin ja käyvät rajoitetusti myös ratapäiville tai kovempaan käyttöön.

OEM-kytkin on hyvä valinta silloin kun tehonlisäyksiä ei ole suunnitelmissa. Käytettävyys, väännönkesto ja käyttöikä vastaavat tai ylittävät vakiokytkimen lukemat. Kaikki OEM kytkinosat on myös saatavilla erikseen, joten voit ostaa myös pelkän kytkinlevyn tai painelaakerin.

Kauttamme saat OEM-kytkimet useimpiin automalleihin, kysy lisää myynnistämme!

Painelaakerit, Oem alkaen 45.00 €

12tuote(tta)alkaen 45.00 €
Painelaakerit, Oem
Tähän on koottu lista kysytyimmistä laakereista ja sellaisista esim. JDM autojen laakereista joita on vaikea löytää muuten. Myös muiden autojen painelaakerit löytyvät valikoimasta, joten älä epäröi olla yhteydessä myyntiimme!Painelaakerin tullessä tiensä päähän se ilmoittaa rikkoutumisestaan rohinalla tai vinkuvalla äänellä silloin kun kytkinpoljinta painetaan. Itse kytkin ei tästä kuitenkaan rikkoudu, joten häiritsevästä äänestä pääsee eroon melko edullisesti.Myymämme laakerit ovat OEM-tasoisia, eli valmis
Osta tai lue lisää
Takaisin edellisille sivuille?