Muutossarjat, Sivu 1

Muutossarjat, Sivu 1

Muutossarja kiinteälle vauhtipyörälle


Yleiset toimitusajat ja saatavuus: varastosta, tai noin 1-2 vk

Kaksoismassavauhtipyörän vaihto normaaliin

Tehon kasvaessa roimasti kannattaa kaksoismassapyörän tilalle vaihtaa normaali yksimassainen vauhtipyörä. Ongelma muutoksessa on se, että jousitus pitää siirtää kytkinlevyyn jotta vaihteisto ei rasitu liikaa, ja päästään kohtuulliseen värinänvaimennukseen.

Muutossarjoissa tulee kiinteä vauhtipyörä, ja sen lisäksi jousitettu kytkinlevy ja paineasetelma. Kitistä riippuen myös painelaakeri, pultit ja silmälaakeri kuuluvat sarjaan.

Kaikkiin autoihin sarjoja ei ole saatavilla, eikä kaikilta valmistajilta, mutta valikoimamme on Suomen laajimpia. Liitä kyselyysi myös autosi valmistenumero tai rekisteritunnus.

Kauttamme saat Xtremeclutch, Clutchmasters, Sachs SRE ja OEM muutossarjat.

Kysy lisää myynnistämme, tai tilaa verkkokaupasta!

ARP vauhtipyörän pultit alkaen 48.90 €

7tuote(tta)alkaen 48.90 €
ARP vauhtipyörän pultit
ARP vauhtipyörän ovat uudelleenkäytettäviä ja venymättömiä. Vauhtipyörän kiinnitys kannattaa tehon tai kytkimen järeyden kasvaessa tehdä huolella, ja siitä huolehtii puolestasi ARP.Pultit on suositeltavaa vaihtaa mikäli autoon vaihdetaan järeämpi kytkin ja/tai vauhtipyörä. ARP vauhtopyörän pulttisarjoja on saatavissa kauttamme liki kaikkiin autoihin - tähän on listattu vain yleisimmät.Saat kauttamme myös kaikki muut ARP pultit. Saat meiltä myös kytkinmerkit kuten Clutch Masters, Sachs SRE, Black Diamond ja
Osta tai lue lisää
Takaisin edellisille sivuille?