Vauhtipyörät, Sivu 1

Vauhtipyörät, Sivu 1

Vauhtipyörät


Yleiset toimitusajat ja saatavuus: varastosta, tai noin 1-2 vk

Kevt vauhtipyörä

Kevennetty vauhtipyörä lisää moottorin kierrosherkkyyttä, ja on kilpakäytössä myös vakiota kestävämpi ratkaisu mikäli auton vauhtipyörä on havaittu heikoksi lenkiksi.

Kaksoismassavauhtipyörä

Uudemmissa autoissa on pikkuhiljaa siirrytty jousitetysta kytkinlevystä jousitettuun vauhtipyörään. Etuna perinteiseen yksimassaiseen vauhtipyörään nähden kaksoismassapyörä vaimentaa hyvin tehokkaasti värinöitä sekä moottorista että vaihteistosta, ja luo siten hiljaisen ja mukavan ajotuntuman. Ongelmana kaksoismassavauhtipyörissä on kuitenkin niiden rajallinen väännönkesto ja rikkoontuminen jolloin ne alkavat pitämään ääntä.

Kauttamme saat Xtremeclutch, Clutchmasters ja OEM vauhtipyörät.

Kysy lisää myynnistämme, tai tilaa verkkokaupasta!

ARP vauhtipyörän pultit alkaen 48.90 €

7tuote(tta)alkaen 48.90 €
ARP vauhtipyörän pultit
ARP vauhtipyörän ovat uudelleenkäytettäviä ja venymättömiä. Vauhtipyörän kiinnitys kannattaa tehon tai kytkimen järeyden kasvaessa tehdä huolella, ja siitä huolehtii puolestasi ARP.Pultit on suositeltavaa vaihtaa mikäli autoon vaihdetaan järeämpi kytkin ja/tai vauhtipyörä. ARP vauhtopyörän pulttisarjoja on saatavissa kauttamme liki kaikkiin autoihin - tähän on listattu vain yleisimmät.Saat kauttamme myös kaikki muut ARP pultit. Saat meiltä myös kytkinmerkit kuten Clutch Masters, Sachs SRE, Black Diamond ja
Osta tai lue lisää
Takaisin edellisille sivuille?