Ajankohtaista: Toimimme normaalisti. Toimitus perille normaalipaketin hinnalla.. Uutta: Rengasvalitsin on julkaistu!

Vauhtipyörät, Sivu 1

Tästä kategoriasta löydät laadukkaat ja kestävät vauhtipyörät useisiin automalleihin. Vauhtipyöriä on saatavilla Xtremeclutch, Clutchmasters ja useilta OEM merkeiltä.

Clutch Masters kytkimet alk. 132.00 €

Clutch Masters kytkimet
Clutch Masters massa- tai sintterikytkimet ovat kestävä valinta kytkimeksi kun haetaan kovaa väännönkestoa. Kytkimiä on saatavilla saatavilla myös monilevyisinä vauhtipyörän kera. Clutch Masters on monen viritetyn katuauton ja useiden kilpakuskien valinta.

Vauhtipyörät


Kevt vauhtipyörä

Kevennetty vauhtipyörä lisää moottorin kierrosherkkyyttä, ja on kilpakäytössä myös vakiota kestävämpi ratkaisu mikäli auton vauhtipyörä on havaittu heikoksi lenkiksi.

Kaksoismassavauhtipyörä

Uudemmissa autoissa on pikkuhiljaa siirrytty jousitetysta kytkinlevystä jousitettuun vauhtipyörään. Etuna perinteiseen yksimassaiseen vauhtipyörään nähden kaksoismassapyörä vaimentaa hyvin tehokkaasti värinöitä sekä moottorista että vaihteistosta, ja luo siten hiljaisen ja mukavan ajotuntuman. Ongelmana kaksoismassavauhtipyörissä on kuitenkin niiden rajallinen väännönkesto ja rikkoontuminen jolloin ne alkavat pitämään ääntä.