Vuoden ensimmäinen harrasteautomiitti 12.8.2021 klo. 18.00, Välitie 6, 07170 Pornainen

Bensapumput, Sivu 1

Tästä kategoriasta löydät tehokkaat ja laadukkaat polttoainepumput kaikkiin käyttötarkoituksiin. Bensapumppuja on saatavilla esimerkiksi Walbro ja Bosch merkkisenä.

Tuotekategoriat

Walbro 400LPH tankinsisäinen bensapumppu 159.00 €

Walbro 400LPH tankinsisäinen bensapumppu
400 litraa tunnissa tuottava tankinsisäinen Walbro polttoainepumppu Bensapumppu huolehtii polttoaineen riittävyydestä ja siitä että polttoaineen paine saadaan aikaiseksi. Alkuperäinen pumppu ei ole ikuinen ja sen teho laskee, ja etenkin moottoria viritettäessä polttoainetta kuluu piikkitehon kohdalla enemmän. Jos polttoainetta ei saada riittävästi, tulee seoksesta ns. laiha (liian vähän polttoainetta). Laiha seos puolestaan voi jopa hajoittaa moottorin, ja takaa ainankin sen ettei tehoa saada niin paljon kuin toim

Bosch 044 ulkoinen bensapumppu 245.00 €

Bosch 044 ulkoinen bensapumppu
Legendaarinen Bosch 044 bensapumppu ulkoiseen tai tankinsisäiseen asennukseen. Tuotoltaan erittäin hyvä ja tehokkaissa kokoonpanoissa suosittu pummpu.Yleensä varastotuote.Tsekkaa myös kaikki muut bensapumput kaupassamme. Merkkeinä Aeroflow, Walbro ja Bosch.
Walbro, Aeroflow ja tarvike polttoainepumput löytyvät tästä kategoriasta. Myös etanolia kestävät mallit ovat saatavilla.