K&N ilmansuodattimet, Sivu 1

K&N ilmansuodattimet, Sivu 1

K&N ilmansuodattimet


Toimitusaika ja saatavuus: varastosta, tai noin 1 viikko.

K&N ilmansuodatin

K&N valmistaa yksinkertaisesti maailman parhaimmat ilmansuodattimet elinikäisellä takuulla.

Suodattimia on saatavana replacement, eli vakiokoteloon tulevana ilmansuodattimena, intake sarjoina sekä yleismallin kartiosuodattimina.

Kaikki K&N suodattimet ovat öljyttäviä, pestäviä ja uudelleenkäytettäviä.

Kauttamme saat K&N ilmansuodattimet useimpiin automalleihin, kysy lisää myynnistämme, tai tilaa verkkokaupasta!

K&N kartiosuodattimet alkaen 79.00 €

4tuote(tta)alkaen 79.00 €
K&N kartiosuodattimet
K&N kartiosuodin K&N kartiosuotimet ovat varma valinta tehokkaiden autojen suodattimeksi.Pestävä suodatin joka kestää autosi iän. Virtaukseltaan ylivoimainen - K&N suodattimin on varustettu yli megawatin tehoisia autoja. Hyvästä virtauksesta huolimatta puhdistaa ilman tehokkaasti ja säästää näin moottoria ja ahdinta. Sopii ahdettuihin ja vapaastihengittäviin autoihin.K&N suodattimen huolto Helppo homma, tässä se on videolla.

K&N ilmanottosarjat alkaen 101.00 €

1677tuote(tta)alkaen 101.00 €
K&N ilmanottosarjat
K&N 57I Ilmansuodattimet sisältävät myös imuputken, ja ominaisuuksiin kuuluvat mm.Reilusti lisää tehoa ja kiihtyvyyttä, esim. +53 Hv lisää 2007 Shelby Ford Mustang GT500 malliin Sisältää pestävän, kartiomallisen K&N vapaavirtausilmansuodattimen. Helppo asentaa Ylikokoinen kartiosuodatin ja hyvin virtaava imuputki tarjoavat moottorille käytännössä vastuksettoman ilmansaannin K&N Miljoonan Mailin Rajoitettu Takuu®K&N suodattimen huolto Helppo homma, tässä se on videolla.

K&N paneelisuodattimet alkaen 49.00 €

5702tuote(tta)alkaen 49.00 €
K&N paneelisuodattimet
K&N suodattimet toimivat niin käytännössä kuin testeissäkin, ja tarjoavat helpon tavan mietoon viritykseen tai suuremman virityksen lähtökohdaksi.Ilmansuodatin puhdistaa moottorille tulevan ilman. Suodattimia on erilaisia suodatustehon ja virtaavuutensa osalta. K&N Suodattimet ovat pestäviä ja uudelleen öljyttäviä. K&N tarjoaa myös markkinoiden parhaimman suodatuskyvyn ja virtaavuuden.Ostaaksesi suodattimen, valitse autosi merkki ja malli alasvetovalikoista rajataksesi tuotteita. Suodattimen kuvat ovat ma

K&N ilmansuodatinsarjat Nissan Primera, Toyota MR2, Peugeot 306 ja BMW E46 (poisto) tarjouksessa alkaen 50.40 €

4tuote(tta)tarjouksessa alkaen 50.40 €
K&N ilmansuodatinsarjat Nissan Primera, Toyota MR2, Peugeot 306 ja BMW E46 (poisto)
K&N 57I Ilmansuodattimet sisältävät myös imuputken, ja ominaisuuksiin kuuluvat mm.Reilusti lisää tehoa ja kiihtyvyyttä, esim. +53 Hv lisää 2007 Shelby Ford Mustang GT500 malliinSisältää pestävän, kartiomallisen K&N vapaavirtausilmansuodattimen.Helppo asentaaYlikokoinen kartiosuodatin ja hyvin virtaava imuputki tarjoavat moottorille käytännössä vastuksettoman ilmansaanninK&N Miljoonan Mailin Rajoitettu Takuu®Katso tarkempi sopivuus automalliin (moottori ja vuosimalli) allaolevalta listalta!
Time taken GZ: 0.00033810710906982
Time taken NOGZ: 6.9460868835449E-5