Nokka-akselit, Sivu 1

Nokka-akselit, Sivu 1

Nokka-akselit virityskäyttöön


Yleiset toimitusajat ja saatavuus: varastosta, tai noin 1-2 vk

Virinokat

Nokka-akseli on etenkin vapaastihengittävissä osa jolla saadaan suuria muutoksia sekä koneen tehoon että luonteeseen.

Ahdetuissa moottoreissa voidaan tiettyyn pisteeseen asti lisätä ahtopainetta, eli pakottaa moottori hengittämään. Vapaastihengittävissä, eli moottorin itse imiessä ilmaa saadaan nokka-akselilla ilmamäärää lisättyä tuntuvasti ja siten tehoakin kasvatettua.

Ei ole yhtä oikeaa valitaa

Viritysnokkia on useisiin eri käyttötarkoituksiin. Miedot nokat soveltuvat katukäyttöön ja ne sopivat yhteen alkuperäisten vennttiilikoneiston osien kanssa.

Nokkien noston, nokkien asteiden ja moottorin maksimikierrosten kasvaessa, tarvitaan yleensä myös jäykempiä venttiilijousia sekä kevyempiä ja kestävämpiä venttiileitä ja venttiilinlautasia jotta venttiilikoneisto pysyy tahdissa.

Yhtä oikeaa nokkaa kaikkin tarkoituksiin ei siis ole, mutta laajan valikoimamme ansiosta löytyy kauttamme oikea nokka oli kohteena sitten kadulle tai ralliin tehty ajokki.


Valikoimastamme löytyvät viritysnokkien lisäksi myös venttiilit, venttiilijouset ja muut tarvikkeet joilla moottori saadaan hengittämään.

Kysy lisää nokka-akseleista myynnistämme, tai tilaa verkkokaupasta!

Cat Cams nokka-akselit alkaen 459.00 €

187tuote(tta)alkaen 459.00 €
Cat Cams nokka-akselit
CatCams nokat ovat hyväksi havaittu nokkavaihtoehto josta malleja löytyy alkuperäisten jousien ja nostajien kanssa sopivista miedoista katunokista täysverisiin kisanokkiin. Nokat valmistetaan Belgiassa joista suositut mallit löytyvät hyllystä, ja harvinaisempien toimitusaika on tehtaan valmistusaikataulusta riippuen 2 - 6 viikkoa.Nokkien tiedoissa on ilmoitettu ensin imu, sitten pako. Esim 275' / 268' degree 11.5 mm / 10.45 mm lift nokat käsittävät 275 -asteisen imunokan 11.5 mm nostolla ja 268 -asteisen pakono
Osta tai lue lisää
Takaisin edellisille sivuille?