Ajankohtaista: Helix kytkimet nyt valikoimassa! Tarjous: Schenker toimitukset 4,90€. Yli 200€ tilauksen toimitus ilmaiseksi.

Pakosarjat ja putkisto, Sivu 1

Pakoputkistot ja putkiston osat v-band laipoista ja tiivisteistä edullisiin kisakatalysaattoreihin. Merkkeinä taattua laatua kuten Simons, Magnaflow, Supersprint ja monet muut.

Magnaflow vaimentimet 2.25" - 4" alk. 124.00 €

Magnaflow vaimentimet 2.25" - 4"
Rosteriset Magnaflow vaimentajat. Kaikki mallit ovat suoraan läpi hengittäviä villa- eli absorptiovaimentajia ilman virtausvastusta.Monet listan vaimentajista ovat epäkeskeisillä lähdöillä. Tällöin reikäputki on asennettu vinosti vaimentajan kuoren sisään. Lähdöt voivat olla vastakkaisissa nurkissa, tai toinen nurkassa ja toinen keskellä.Virtaussuunnalla ei ole väliä. Nämä ovat superhitti tuotteita etenkin amerikanautojen harrastajien keskuudessa.Ääniltä magnaflow on usein hieman paremmin vaimentava, ku

Catback putkistot, pakosarjat, katalysaattorit ja tarvikkeet


Mallikohtaiset putkistot ja osat

Valikoimassamme on mallikohtaisia putkistoja ja pakosarjoja. Nämä osat sopivat suoraan alkuperäisen tilalle, ja niillä saadaan helppoja pulttaa-kiinni heppoja jo vakioautoon. Putkiston kanssa kannattaa vaihtaa myös muita osia kuten ilmansuodatin, mahdollinen välijäähdytin ja muita osia, jolloin kaikista saadaan maksimaalinen hyöty irti.