Pakosarjat ja putkisto, Sivu 1

Pakosarjat ja putkisto, Sivu 1

Catback putkistot, pakosarjat, katalysaattorit ja tarvikkeet


Mallikohtaiset putkistot ja osat

Valikoimassamme on mallikohtaisia putkistoja ja pakosarjoja. Nämä osat sopivat suoraan alkuperäisen tilalle, ja niillä saadaan helppoja pulttaa-kiinni heppoja jo vakioautoon. Putkiston kanssa kannattaa vaihtaa myös muita osia kuten ilmansuodatin, mahdollinen välijäähdytin ja muita osia, jolloin kaikista saadaan maksimaalinen hyöty irti.

Yleismalliset rakenteluosat

Pidämme yleismalliset rakenteluosat kuten laipat, tiivisteet ja katalysaattorit hyllyssämme. Osa ohuista ja kevyistä tuotteista voidaan toimittaa myös pienlähetyksinä.

Kysy lisää myynnistämme, tai tilaa verkkokaupastamme!

Kuparilukkomutterit alkaen 2.00 €

4tuote(tta)alkaen 2.00 €
Kuparilukkomutterit
Kuparilukkomutterit pitäviin liitoksiinLöystyvät pakoputkiston liitokset ovat yleinen ongelma. Vuotavan kuuloinen putki, heikko ahtopaine ja epäonnistunut päästömittaus voivat kaikki johtua löysästä liitoksesta.Kuparilukkomutterit on todettu laajalti toimivaksi ratkaisuksi sillä ne eivät löysty kovassakaan lämpörasituksessa tavallisten muttereiden tavoin.Etenkin ahdetuissa myös itse tiiviste vaurioituu nopeasti kun liitos alkaa vuotamaan.Kuparilukkomutterit ovat normaalisti hyllyssä suoraan myymälä
Osta tai lue lisää