BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Moottorin osat, Sivu 1

Tästä löydät kiertokanget, takomännät, laakerit, pultit ja tiivisteet merkeiltä kuten Supertech, ACL, Cometic, ARP, Eagle ja monet muut kunnon osavalmistajat.

Wiseco takomännät Mitsubishi, Nissan, Toyota alk. 703.00 €

Wiseco takomännät Mitsubishi, Nissan, Toyota
Wiseco takomännätVarmistathan vielä toimitusajan myynnin puoleltamme: info@race.fi - toimitusajat saattavat vaihdella sen mukaan miten tehtaalta löytyy mäntiä.Wisecon takomännät ovat kohtuuhintainen ratkaisu männäksi rakensit autoasi sitten jokkikseen tai kiihdytykseen. Tällä sivulla on suoraan ostettavana muutamia suosituimpia sarjoja. Kaikki Wiseco männät ovat saatavilla kauttamme, joten pyydä tarjous myynnistämme jos et löydä listasta oikeita.

ARP runkopultit alk. 117.90 €

ARP runkopultit
ARP runkopultit ovat uudelleenkäytettäviä ja venymättömiä. Runkopukkien kiinnitys etenkin viritetyissä moottoreissa kannattaa tehdä huolella, ja siitä huolehtii puolestasi ARP.Saat kauttamme myös kaikki muut ARP pultit.

Takomännät, kiertokanget, laakerit, tiivisteet ja muut moottorin mekaaniset osat


Moottorin rakentaminen kunnolla

Kun tehoa haetaan todenteolla ja halutaan autosta myös luotettava, tulevat moottorin alkuperäiset osat hyvin nopeasti kesokykynsä rajoille. Tästä kategoriasta löydät kestävät laakerit, tiivisteet, männät ja muut moottorin osat joilla tehonkesto on täysin toista luokkaa kuin vakioilla.
Myös OEM-osat löytyvät kauttamme, sillä ainahan ei autoa viritetä, vaan joskus riittää että korjataan kun joku on rikki.

Osapaketit

Osapaketit löytyvät omasta kategoriastaan nimeltä "Osapaketit". Jos ostat useampia osia tai rakennat koko moottorin uusiksi, kannattaa hankkia osat pakettina ja säästää pitkä penni.