Moottorin osat, Sivu 1

Tästä löydät kiertokanget, takomännät, laakerit, pultit ja tiivisteet merkeiltä kuten Supertech, ACL, Cometic, ARP, Eagle ja monet muut kunnon osavalmistajat.

OEM Vesipumput tarjouksessa alkaen 49.00 €

6tuote(tta)tarjouksessa alkaen 49.00 €
OEM Vesipumput
OEM Vesipumput OEM laatuiset vesipumput tunnetuilta valmistajilta.Auton vesipumppu on yleisesti ottaen hihnakäyttöinen siipipumppu, joka kierrättää moottorin jäähdytysnestettä. Vaikka vesipumppua ei käyttäisikään jakohihna, kannattaa se usein vaihtaa jakopääremontin yhteydessä, sillä monesti vesipumppu sijaitsee paikassa, jossa sen irrottaminen vaatii myös jakopään purkamisen.Vesipumppu valikoimamme pitää sisällään enimmäkseen myydyimpiä pumppuja. Otathan yhteyttä myyntiimme mikäli autoasi ei valikoimastam
Osta tai lue lisää

Takomännät, kiertokanget, laakerit, tiivisteet ja muut moottorin mekaaniset osat


Moottorin rakentaminen kunnolla

Kun tehoa haetaan todenteolla ja halutaan autosta myös luotettava, tulevat moottorin alkuperäiset osat hyvin nopeasti kesokykynsä rajoille. Tästä kategoriasta löydät kestävät laakerit, tiivisteet, männät ja muut moottorin osat joilla tehonkesto on täysin toista luokkaa kuin vakioilla.
Myös OEM-osat löytyvät kauttamme, sillä ainahan ei autoa viritetä, vaan joskus riittää että korjataan kun joku on rikki.

Osapaketit

Osapaketit löytyvät omasta kategoriastaan nimeltä "Osapaketit". Jos ostat useampia osia tai rakennat koko moottorin uusiksi, kannattaa hankkia osat pakettina ja säästää pitkä penni.