EBC jarrulevyt, Sivu 1

Kysy tuotteet myynnistämme

Tässä kategoriassa ei ole verkkokauppaan listattuja tuotteita. Kysy tämän kategorian tuotteet myynnistämme.

Yhteydenotto

Race Performance Oy

Välitie 6, 07170 Pornainen
☎ 020 790 2 790
✉ info@race.fi
☛ www.race.fi


Tiimi: Riku, Jaana, Willem ja Ari

Lue tästä keitä me olemme ja mitä me teemme: tietoa meistä.

EBC jarulevyt


Ultimax Plain Rotors

UPR-sarjan (Ultimax Plain Rotors) jarrulevyt vastaavat auton vakiolevyjä. Sileät jarrulevyt on valmistettu laadukkaasta teräksestä ja tarjoavat normaalikäyttöön hyvän vaihtoehdon autovalmistajan alkuperäisille levyille.

Turbo Groove

EBC:n Turbo Groove jarrulevyt ovat uritettuja ja rei'itettyjä. Levyn urat ja reiät poistavat tehokkaasti jarrupalan pinnalle kertyneen veden ja lian sekä rikkovat palan ja levyn väliin muodostuvan kaasupatjan. Palojen ylikuumentuessa ne puhdistavat palojen pinnan ohjaamalla palaneen ja hiiltyneen aineen pois jarruista. Näin jarrupalat ovat tehokkaasti kiinni jarrulevyn pinnassa ja jarrupala kuluu tasaisesti. Jarrulevyn reiät eivät ole läpiporattuja, sillä läpiporaus heikentää jarrulevyn rakennetta ja kestävyyttä kovassa käytössä.

Ultimax BlackDash

Ultimax levyjen urien muoto ja kulma tekevät levystä hiljaisen ajossa, tarjoten silti samat ominaisuudet kuin Turbo Groove-levyt. Urat poistavat tehokkasti palan pinnalle muodostuneen veden, lian ja kaasut ja edesauttavat palan tasaista kulumista. Jarrutusteho ei kuitenkaan vielä parane pelkkien levyjen vaihdolla. Jos samalla vaihdetaan tehokkaammat jarrupalat, kuten EBC:n Redstuff, Greenstuff tai Yellowstuff, silloin nämä jarrulevyt tarjoavat myös vakiota paremman jarrutehon.