Jarrupalat, Sivu 1

Jarrupalat, Sivu 1
Jarrupalat kadulle tai radalle - täällä ne ovat kaikki. Yksi ja sama jarrupala ei sovi kaikkiin tarkoituksiin. Kadulle sopii pala joka toimii jo kylmänä hyvin, mutta siltä ei vaadita suurta lämmönkestoa. Kilpajarrupalat puolestaan vaativat lämpöä toimiakseen, mutta kitisevät kylmänä.

Alakategorioista löydät tietoa eri merkkien jarrupaloista.

Black Diamond jarrupalat alkaen 30.00 €

7914tuote(tta)alkaen 30.00 €
Black Diamond jarrupalat
Black Diamond jarrupaloissa on matala pölyaste, korkea kitkakerroin ja korkea lämmön sietokyky. Tämä yhdistettynä pintakerroksella lähimpänä jarrusatulaa joka johdattaa lämmön pois levystä ja palasta mahdollistaa toimivuuden yli 520 asteen lämmössä vähentämättä jarrutehoa.Ammattiautoilijan valinta Black Diamond jarrupalat ovat ammattiautoilijoiden kuten taksien valinta. Palat soveltuvat myös kilpakäyttöön esimerkiksi ralliin, driftingiin ja sprinttiin jossa palan tulee toimia alhaisemmissa lämpötiloissa kuin p

EBC jarrupalat alkaen 62.00 €

5tuote(tta)alkaen 62.00 €
EBC jarrupalat
Ebc tuotekoodien selitykset ja merkinnät Ultimax = DP1..... Greenstuff = DP2..... Redstuff = DP3..... Yellowstuff = DP4..... Bluestuff = DP5..... Greenstuff 6000 = DP6..... Greenstuff 7000 = DP7..... DPC Vanbrake = DPC1.....Tuotenumeroiden perässä olevat merkinnät A = adjuster mechanism fitted. (B) = Bendix Brake System. (BR) = Brembo Brake System. (C) = Citroen Brake System. (G) = Girling/Lucas Brake System. (K) = Kelsey Hayes Brake System. (L) = Lockheed Brake System. NL = narrow lining.

D2 jarrupalat alkaen 170.00 €

14tuote(tta)alkaen 170.00 €
D2 jarrupalat
D2 jarrupalat Jarrupalat saatavilla D2 isojarrusarjoihin, street ja race seoksilla.Oikea valinta löytyy levyn halkaisijan ja satulan tyypin mukaan. Street/sport palat ovat hieman pehmeämpiä, kun race palat ovat kovempaa materiaalia ja soveltuvat kovaan kilpakäyttöön. Vastaavasti race palat eivät ole hyvä ratkaisu kadulle, sillä ne vaativat lämpöä toimiakseen optimaalisella tavalla.Palat toimitetaan aina yhdelle akselille.