BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Puslat, tukivarret & vakaajat, Sivu 1

Säädettävät tukivarret ja koiranluut, vakaajat sekä polyuretaanipuslat ja camberpultit merkeiltä kuten Wisefab, Eibach, H&R, D2, Whiteline ja oma merkkimme Race.Fi.

Powerflex säädettävä takatukivarsisarja, BMW E46/E36 221.00 €

Powerflex säädettävä takatukivarsisarja, BMW E46/E36
Powerflex tukivarret: säädettävyyttä ja kestävyyttä Powerflex cambervarret ovat säädettäviä ja ne mahdollistavat kulmien säätämisen mieluisiksi myös madalletuissa autoissa. Varret on varustettu pölysuojatuilla uniball nivelillä tai kovakumisilla puslilla. Ne sopivat sellaisenaan alkuperäisen varren tilalle ja ovat tieliikennekelpoisia.Camber tarkoittaa pyörän pystykallistusta. Camberkulma on positiivinen silloin kun pyörän yläreuna on ulompana kuin alareuna, negatiivinen toisinpäin, ja nolla silloin kun pyöräl

Wisefab tukivarsisarjat (Track) alk. 759.90 €

Wisefab tukivarsisarjat (Track)
BMW E30/E36 Front A-arm for Rally • Made of high strength steel that makes it over 1,5 times stronger and slighly lighter than OEM, but at the same time it is designed to have similar stiffness as OEM to avoid peak loads on other suspension components and subframe. • 12mm wider per side, • Assembled with OEM Lemförder or SWAG joints • Zink coatedBMW E36 Complete Rear Axle for Rally • The main idea with Wisefab axle is to have better kinematics for long stroke and soft suspension and therefore more rear g

Polyuretaanipuslat, tukivarret ja vakaajat


Toimiva alusta tarvitsee muutakin kuin alustasarjan

Auton alusta on aina kokonaisuus, ja sen kaikkien osien tulee toimia yhdessä. Paremmat iskunvaimentimet eivät voi antaa kaikkeansa jos sitä tukevat tukivarret ja puslat ovat 20 vuotta vanhoja kumia muistuttavia möllyköitä.

Tästä kategoriasta löydät säädettävät tukivarret joilla puyöränkulmat saadaan oikeiksi myös autoissa joiden korkeutta on muutettu, polyuretaanipuslat, vakaajat, koiranluut ja muut alustan osat.