Vanteet & tarvikkeet, Sivu 2

Vanteet ja tarvikkeet kategoriasta löydät vannemerkit kuten Japan Racing, XXR, ja Ultralite kuten pultit ja mutteritkin, unohtamatta tietenkään Eibach spacereita.

Japan Racing Individual/custom sarjat alkaen 235.00 €

360tuote(tta)alkaen 235.00 €
Japan Racing Individual/custom sarjat
Osaa malleista saatavilla custom porauksella, ja custom offsetillä!Individual numeroidut erikoisvärit Mikäli tahdot erottua joukosta, ja janoat hieman erilaisuutta on Individual sarjat oiva valinta.Ostaessasi vanteet individual sarjana, vanteet maalataan toiveesi mukaan. Jokainen vannesarja numeroidaan yksilöllisesti ja aitousmerkitään.Huom: Vanteiden kuvat ovat mallikohtaisia, poislukien jako sekä koko.
Osta tai lue lisää

Japan racing JR-3 vanteet alkaen 125.00 €

232tuote(tta)alkaen 125.00 €
Japan racing JR-3 vanteet
Laadukkaat vanteet laatutietoiselle harrastajalle. Suuren keskusvaraston myötä, useimmat vanteet valmiina nopealle toimitukselle, arviolta 4-7 arkipäivää tilauksesta.Osaa malleista saatavilla myös custom porauksella ja custom offsetillä, nämä löydät suoraan verkkokaupastamme: Individual / custom poraukset / ET.Huom: Vanteiden kuvat ovat mallikohtaisia, poislukien jako sekä koko.
Osta tai lue lisää

Japan Racing JR10 vanteet alkaen 125.00 €

100tuote(tta)alkaen 125.00 €
Japan Racing JR10 vanteet
Japan Racing vanteet Tyyliä autoon edullisesti. Japan Racing on yksi suosituimmista vannemerkeistä ja näitä saa edullisesti.Hinnat ovat kappalehintoja jotka sisältävät toimituksen kotiovelle.Huom: Euroopan varastojen saldot elävät joka hetki, joten olethan yhteydessä myyntiimme, niin tarkistamme varastojen tilanteen haluamallesi vanteelle.Huom: Vanteiden kuvat ovat mallikohtaisia, poislukien jako sekä koko.
Osta tai lue lisää

Vanteet, renkaat, spacerit ja tarvikkeet


Vanteilla saa aikaan suuria muutoksia ulkonäköön. Tästä kategoriasta löytyvät vanteet, ja niihin liittyvät tuotteet kuten pultit, spacerit ja renkaat.