Amsoil, Sivu 1

Amsoil, Sivu 1
Amsoilin valikoimasta löytyy rutkasti erilaisia öljyjä ja lisäaineita autoihin, moottoripyöriin, mopoihin, veneisiin ja kelkkoihin. Amsoil on yhdysvaltalainen öljy- ja lisäainevalmistaja yli vuodesta 1972.

Amsoil tarvikkeet alkaen 1.70 €

3tuote(tta)alkaen 1.70 €
Amsoil tarvikkeet
Amsoil käsipumppu Amsoil käsipumppu on pumppu joka laitetaan öljypurkkiin kiinni ja silloin voidaan lisätä öljyä hankalaampankin paikaan, esimerkikiksi vaihteistoon tai perään.Amsoil joustava kaatonokka Amsoil joustava kaatonokka on hyvä ja helppo tuote, jolla saadaan öljy osumaan oikeeseen paikaan, mikäli öljyn täyttöputki on hankalassa paikassa.Amsoil kaatonokan korkki Kaatonokan kortti joustavaan kaatonokkaan.

Amsoil Engine and Transmission Flush alkaen 16.40 €

1tuote(tta)alkaen 16.40 €
Amsoil Engine and Transmission Flush
Amsoil Engine and Transmission Flash on moottori tai vaihteistoöljyn sekaan laitettava puhdistusaine. Se huuhtelee pien, lietteen ja epäpuhtaudet. Auttaa myös irroittamaan jumittavat männänrenkaat ja venttiilit. Lisätään öljyn sekaan käyntilämpöiseen diesel- tai bensiinimoottoriin tai automaattivaiheistoon, ja annetaan auton käydä 10-15 minuuttia, jonka jälkeen suodatin ja öljyt vaihdetaan välittömästi.

Amsoil Diesel Recovery dieselin lisäaine alkaen 26.10 €

1tuote(tta)alkaen 26.10 €
Amsoil Diesel Recovery dieselin lisäaine
Amsoil Diesel Recovery Amsoil Diesel Recovery liuottaa tehokkaasti vahakiteet, jotka muodustavat kun dieselin lämpötila putoaa alle samepisteen. Diesel Recovery liuottaa myös nopeasti geeliintyneen dieselin ja sulattaa jäätyneen polttoaineensuodattimen. Soveltuu kaikille diesel laaduille ja se ei myöskään sisällä alkoholeja eikä aiheuta korroosiota. Yksi pullo käsittelee maksimissaan 600 litraa dieseliä.

Amsoil Diesel Cetane Booster dieselin lisäaine alkaen 16.00 €

1tuote(tta)alkaen 16.00 €
Amsoil Diesel Cetane Booster dieselin lisäaine
Amsoil Diesel Cetane Booster Amsoil Diesel Cetane Boost on nimensä mukaan setaaniluvun boosteri joka kohottaa setaanilukua dieselissä jopa 7 yksikköä (1 pullo/300l), millä saavutetaan maksimaalinen teho, pienempi kulutus, hiljaisempi käyntiääni ja helpompi käynnistys. Soveltuu myös hiukkassuodattimella varustettuihin autoihin ja on yhteensopiva myös muiden lisäaineiden kanssa. 1 pullo käsittelee maksimissaan 600 litraa dieseliä.

Amsoil Diesel Injector Clean dieselin lisäaine alkaen 13.30 €

2tuote(tta)alkaen 13.30 €
Amsoil Diesel Injector Clean dieselin lisäaine
Amsoil Diesel Injector Clean Amsoilin Diesel Injector Clean on täydellinen polttoainejärjestelmän puhdistusaine ja voiteluaine kaikenlaisiin Diesel-moottoreihin, myös common rail. Amsoil Diesel Injector Clean puhdistaa palotilan ja suuttimet sekä sisältä että palotilan puolelta. Se voitelee myös pumpun ja suuttimet, mikä parantaa hyötysuhdetta huomattavasti. Soveltuu myös hiukkassuodattimella varustettuihin autoihin. Yksi pullo käsittelee 300litraa Dieseliä.Amsoil Injector Clean + Cold Flow Amsoilin Diesel In

Amsoil Quickshot bensiinin lisäaine alkaen 18.60 €

1tuote(tta)alkaen 18.60 €
Amsoil Quickshot bensiinin lisäaine
Quickshot on bensiinin lisäaine, joka sopii sekä 2- että 4-tahtisiin, ruisku- että kaasutin-moottoreihin. Poistaa moottorista karstan ja liuottaa pihkaantuneen bensiinin. Estää etanolia muodostamasta omaa faasiaan veden kanssa tankin pohjalle. Sopii lyhyt-aikaiseen bensiinin stabilointiin. Ennaltaehkäisyyn 1 pullo 46 litraan bensiniä, pikapuhdistuksessa 1 pullo 23 litraan bensiiniä.

Amsoil Dominator Coolant Boost jäähdytinnesteen lisäaine alkaen 20.00 €

1tuote(tta)alkaen 20.00 €
Amsoil Dominator Coolant Boost jäähdytinnesteen lisäaine
Amsoin Dominator Coolant Boost parantaa jäähdytysnesteen lämmönsiirtokykyä, madaltaen samalla jäähdytysnesteen lämpötilaa jopa 14 astetta. Puolittaa moottorin lämpenemisajan ja suojaa korroosiolta. Sisältää useita porrastettuja pinta-aktiivisia aineita, joiden ansiosta se toimii laajalla lämpötila-alueella. Yksi pullo riittä 16 litraan jähdytysnestettä. Kisakäytössä pelkän veden kanssa 1 pullo 8 litraan vettä. Tämä tuote ei liukasta rataa, joten se on sallittu myös asfattiradoilla.

Amsoil ohjaustehostinöljy alkaen 12.30 €

1tuote(tta)alkaen 12.30 €
Amsoil ohjaustehostinöljy
Amsoil Power Steering Fluid synteettinen ohjaustehostinöljy on erittäin lämpöstabiili ja toimii hyvin sekä kuumissa että kylmissä olosuhteissa. Se kestää korkeita lämpötiloja ja on pitkäikäinen. Öljy on erittäin pienikitkainen ja auttaa tiivisteitä pysymään elastisima, ehkäisten samalla myös vuotoja. Power Steering Fluid on lähes väritön kirkas neste.Hyväksynnät: - American Motor Corporation C 4124 - BMW 82 11 0 148 132; 83 29 0 429 576; 81 22 1 468 879 & 82 11 1 468 041 - Chrysler MS-1872; MS-5931; MS-11655

Amsoil Assembly Lube asennusrasva alkaen 13.00 €

1tuote(tta)alkaen 13.00 €
Amsoil Assembly Lube asennusrasva
Amsoil Assembly Lube on asennusrasva 4-tahti moottorin kasaamiseen. Sisältää reippaasti kulumisenestoaineita kuten sinkkiä. Koska kasattu moottori saattaa seistä pitkiä aikoja, asennusrasvassa on erityisiä tartunta-aineita ja korroosionestoaineita, jotka suojaavat moottoria myös pitkiä aikoja. Liukenee moottoriöljyyn, eikä myöskään tuki öljykanavia.

Amsoil rasvat alkaen 14.20 €

4tuote(tta)alkaen 14.20 €
Amsoil rasvat
Amsoil Dominator Racing Grease Dominator Racing Grease on suunniteltu kilpakäyttöön korkeille pyörimisnopeuksille, lämpötiloille ja kuormituksille. Minimoi kitkan ja kulumisen. Maksimoi voimalinjan hyötysuhteen ja on sopiva pyöränlaakereihin, vetoniveliin ja alustan niveliin. Kaikenlaiseen kilpakäyttöön lumella, vesillä, maalla ja asfaltilla. Korkean VI:n synteettinen perusöljy + litiumkompleksi-sakeutin + ainutlaatuinen lisäainepaketti = äärilämpötiloissa toimiva rasva, joka minimoi tehohäviöt. NLGI 2, GC/LBA

Amsoil 2-tahti öljyt alkaen 16.70 €

5tuote(tta)alkaen 16.70 €
Amsoil 2-tahti öljyt
Amsoil Synthetic 2-Stroke Injector Oil Synthetic 2-Stroke Injector Oil on 2-tahtiöljyjen "jokapaikanhöylä", joka sopii kaikkiin moottoreihin joihin vaaditaan TC-W3 tai API TC -öljyä. Ehkäisee kulumusta ja vahvistettu korkean lämpötilan pesevillä lisäaineilla, jotka pitävät moottorin puhtaana. Sopii tuorevoiteluun tai 50:1 esisekoitukseen.Sopivuudet: BRP/Evinrude/Johnson/Ski-Doo Polaris Mercury Arctic Cat Yamaha Suzuki Kawasaki Mariner ForceAmsoil Dominator 2-Stroke Racing Oil Dominator 2-Stroke R

Amsoil Slip Lock lisäaine alkaen 12.10 €

1tuote(tta)alkaen 12.10 €
Amsoil Slip Lock lisäaine
Slip Lock - Limited Slip Additive on kitkanmuunnin-lisäaine, jota tarvitaan tasauspyörästöissä, joissa on kitkalukko. Yksi tuubi riittää 2-4 litraan peräöljyä. Amsoilin hypoidi peräöljyissä on tämä aine valmiina, mutta joskus sitä on tarpeen lisätä, mikäli lukko värisee tiukoissa käännöksissä.

Amsoil vaihteisto ja peräöljyt alkaen 17.50 €

14tuote(tta)alkaen 17.50 €
Amsoil vaihteisto ja peräöljyt
Amsoil Dirt Bike Transmission Fluid Dirt Bike Transmission Fluid on enduro ja crossikäyttöön suunniteltu vaihteistoöljy. Öljyllä saadaan erittäin konsistentti kytkintuntuma. Dirt Bike Transmission Fluid on kehitetty yhteistyössä kilpatiimien kanssa, öljy kestää myös jatkuvia korkeita lämpötiloja, kierroslukuja ja leikkausvoimia. Korkea filminlujuus takaa suojan vaihteistolle.Sopivuudet SAE 80 2-tahtisten vaihteisoihin, muun muassa Honda CRFAmsoil Manual Synchromesh Fluid Manual Synchromesh Fluid MTF 70W

Amsoil Moottoriöljyt alkaen 13.80 €

27tuote(tta)alkaen 13.80 €
Amsoil Moottoriöljyt
Amsoil Synthetic Marine Engine Oil Synthetic Marine Engine Oil on premium-luokan synteettinen moottoriöljy eritoten venemoottoreihin. Suunniteltu jatkuville korkeille kierrosluvuille ja kuormitukselle. Lisänä tuhti lisäainepaketti, joka suojaa ruosteelta ja korroosiolta. Vaihtoväliksi perämoottoreissa ja vesijeteissä suositellaan valmistajan vaihtoväliä, sisä- jä sisäperämoottoreissa 2 x valmistajan vaihtoväliä tai kerran vuodessa.Hyväksynnät API SM, NMMA FC-W, JASO MASopivuudet 10W30 Honda, Mercury, Yam