News 16.9.2011

by


Tomi palaa remmiin alkuviikosta

Tomi palaa takaisin lomareissultaan ja palaa remmiin alkuviikosta hyvin ”latautuneena” tiukan viikon mittaisen lomailun jälkeen.

Whiteline tilausta menossa alkuviikosta

Alkuviikosta on menossa uusi Whitelinen tilaus joka on kasvanut jo melkoiseksi. Kuorman päälle mahtuu vielä muutamia palikoita, eli ei muuta kun tilausta tai kyselyä tulemaan:
Whiteline

Black Diamondilta kaksoismassavauhtipyörän muutoskittejä

Black Diamond on julkaissut omat kaksoismassakittinsä joilla väsynyt kaksoismassavauhtipyörä vaihtuu uuden kytkimen kaverina yksiosaiseen vauhtipyörään. Näiden listaus verkkokauppaamme ottaa vielä tovin, mutta perustietoa näistäkin voi lukea sivuiltamme: Kaksoismassavauhtipyörät

Sachs Race Engineering Tarjous

Tästä nyt toitotetaan, mutta nämä Sachs Performance kytkimet lähtevät nyt alta Saksan listahintojen. Sachs Race Engineering, eli tuttavammin SRE tarjontaan voit tutustua niinikään verkkosivuiltamme osiossa Sachs Race Engineering kytkimet

Eibach julkaisi B12+Sportline sarjat

Eibach on julkaissut erittäin mielenkiintoisen tuoteuutuuden, nimittäin Bilstein B12 iskareiden kavereina tulevien Sportline jousien combon. Tämä kitti on luonnollisesti tüv-hyväksyttyä kauraa ja toiminee erittäin mallikkaasti niillä joille coiloverit eivät syystä tai toisesta, esimerkiksi jo liiaallisen jäykkyyden takia ole vaihtoehto.
Eibachin B12+Sportline kittejä ei ole listattu verkkokauppaamme, mutta niitä kannattaa meiltä kysellä vaikka puhelimitse tai sähköpostitse niin pistetään tarjous kohdalleen =)

Promotech valikoima viimein verkkokauppaan

Saimme Promotechilta viimein kunnon listauksen jonka ansiosta voimme listata kaikki Promotech mallit verkkokauppaamme. Listojen kanssa alkaa paini ensiviikolla, ja työn uskon valmistuvan ensiviikon aikana.
Promotechistä, eli tehomoduuleista voit lukea lisää sivuiltamme osiosta Promotech jonne myös tuotelistaus päivittyy ensiviikon aikana.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Mihin tästä?

Promotech
Whiteline
Sachs Race Engineering kytkimet
Kaksoismassavauhtipyörät
www.coilover.fi
www.blackdiamond.fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi