News: Eibach and K&N

by


***Eibach ja K&N***

Eibach madallusjousia ja muita tuotteita nopealla toimitusajallaSaksassa vahvasti testeissä pärjänneen Eibach -tuoteperheen jäseniä saa meiltä nopealla toimitusajalla! Eibaching madallusjousisarjat ovat halpa ja helppo tapa madaltaa autoasi katu-uskottavammaksi.

Kysy lisätietoja tai saatavuutta meiltä!

*************************************

K&N suodattimien tarjous jatkuu edelleen!Miljoonan mailin takuulla varustettuja K&N -tuotteita saa edelleen tarjoushintaan! Pitkäaikaisia kestosuosikkeja on valmistettu jo vuodesta 1969 vakaalla ammattitaidolla - ja suurella suosiolla.


K&N suodattimet on suunniteltu lisäämään tehoa ja kiihtyvyyttä. Suodattimia valmistetaan todella laajalla skaalalla, lähes kaikkiin autoihin. K&N suodattimet ovat pestäviä ja uudelleenkäytettäviä, "miljoonan mailin takuulla". Hankkiessasi autoosi K&N vapaavirtausilmansuodattimen, ei sinun tarvitse samaan autoon enää ikinä hankkia uutta. K&N ilmansuodattimet ovat todella helppoja asentaa: useimmissa tapauksissa hävität vanhan/alkuperäisen suodattimen ja vain "napsautat" K&N -suodattimen tilalle. Yksinkertaista ja helppoa.

Tsekkaa lisätietoa ja valikoimamme:Race.Fi: K&N


-Turo/Race.Fi