News: Quaife

by


Quaife lukkoperät

Lukkoperien aatelia - Quaifen torsen lukkoperät elinikäisellä takuulla myös kilpakäyttöön.Quaifen torsen lukkoperä siirtää voimaa luistavalta pyörältä pitävämmälle pyörälle sallien kuitenkin pyörien välisen nopeuseron. Tämä tekee Quaifen lukkoperistä otollisia sekä katuautoiluun että nopeaan rata-ajoon. Drifting käyttöön torsen lukkoperä ei ole paras mahdollinen ratkaisu vaikka sillä tästä huolimatta menestystä on saavutettukkin.

Quaifen yksikkö soveltuu myös liukkaalle kelille, ja hienous Quaifen yksikössä onkin se että pyöriä ei lukita yhdeksi puuksi vaan perä vain siirtää voimaa sille pyörälle jolla on pitoa. Vesikelillä tai lumella ajettaessa tämä on hyvä ominaisuus koska auto ei lähde täysin lukitun taka-akselin tavoin yhtä herkästi luisuun. Toki auton saa poikittain myös Quaifella - se vaan ei käy yllättäen kuten esimerkiksi levylukoilla.Etuvetoisissa autoissa torsen lukkoperä (-tai keula) minimoi etuvetoisia autoja usein piinaavan vetelyn. Useassa rataluokassa Quaifen yksikkö onkin etuvetoisten suosituin lukko - se yksinkertaisesti sovetuu myös etuvetoisiin kuin nenä päähän.

Tehdas myöntää kaikille lukkoperille todellakin elinikäisen takuun käyttötarkoituksesta piittaamatta. Eräs asiakkaamme kysyi meiltä taannoin korvaako takuu tosiaan uuden lukon mikäli lukon "ampuu" rikki varttimailivedon ja sliksien voimin. Tehtaan vastaus oli että takuu korvaa, joskin uskoivat vetoakseleiden hajoavan ennemmin.

Tsekkaa lisätietoa ja valikoimamme: Race.Fi: Quaife


-Turo/Race.Fi