Current news: Helix clutches now available!

News 6.5.2011

2011-05-06 15:17:36 by


Uutisia 6.5.2011

Mitä sinä tankkaat autoosi?Lainaus MTV3:n uutisartikkelista 27.3.2011:
***
Enemmistö saksalaisista ei edelleenkään suostu tankkaamaan ympäristöystävällisempää E10-bensiiniä. Hallituksen, autoteollisuuden ja öljyteollisuuden lupaama tiedotuskampanja ei ole tuottanut tulosta ja nyt huoltoasemilla käydään jo rajua hintasotaa perinteisen bensiinin ja E10:n välillä.

Saksan autoliiton ADAC:n tekemän mielipidemittauksen mukaan 85 prosenttia torjuu kategorisesti E10-bensiinin. 40 prosenttia ei ole vakuuttunut 10 prosenttia bioetanolia sisältävän polttoaineen ympäristöystävällisyydestä.
***

Pitkäkestoisen keskustelun jälkeen päätimme kysyä teiltä: Kumpaa tarjolla olevaa bensiiniä tankkaat/tankkaisit autoosi? Saako mielestäsi jommasta kummasta polttoaineesta enemmän tehoa esim. radalla? Pelottaako huhuttu E10 moottorin kulumisen kannalta? Keskustelua aiheesta Facebook -sivullamme: Race.Fi Facebookissa

****************************************************************************************************************

Siirrymme uuteen järjestelmään

Nykyinen verkkokauppamme on ollut kehityksessä vuodesta 2009 lähtien. Kuun vaihteessa tilikausi vaihtui, joka oli myös luonteva hetki siirtyä uuteen laskutusjärjestelmään. Asiakkaidemme kannalta tämä tarkoittaa nopeampaa tilauskäsittelyä prosessoinnin nopeutumisen myötä.

Käytännössä eroa ei sinulle kuitenkaan edelliseen tapaan verrattuna ole: toimitamme edelleen "seuraavalle päivälle" suoraan hyllystä lähtevät tuotteet.

-Turo/Race.Fi

Mihin tästä?
www.coilover.fi
www.blackdiamond.fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi