Free EU shipping on most countries on orders over 400 €.

Lisää virtaavuutta!

2017-05-30 15:10:11 by
Varastoon pamahti iso kasa Magnaflown keraamisia ja jalometallisia katalysaattoreita nopealle toimitukselle tai noudolle myymälästä.Magnaflow virityskatalysaattorilla lisätehoa!
Alkuperäisten katalysaattoreiden ongelma on niiden tukkoisuus joka rajoittaa virtausta ja edelleen moottorin tehoa. Magnaflow virityskatalysaattori lisää virtausta ja lisää siten myös puhdasta tehoa.
Vapaasti virtaava ja päästötestit kirkkaasti läpäisevä katalysaattori on erinomainen päivitys autoihin joissa kaivataan lisätehoa putkistolla.

Vaihtoehtona keraaminen vai jalometallinen?
Keraaminen katalysaattori on edullinen ja toimiva ratkaisu vähän viritettyihin autoihin.
Jalometallinen on taas oikea valinta kun tarvitaan äärimmäistä virtaavuutta. Etuna myös parempi iskunkestävyys materiaalin jouston myötä. Jalometallinen ei myöskään halkea vaikka se saisi isompia osumia esimerkiksi maastokäytössä tai putken paukkuessa.

Asennus
Katalysaattorissa on noin 4cm putkea kummassakin päässä, ja se voidaan kiinnittää joko pantaliitoksin tai hitsaamalla. Suosittu tapa on käyttää V-pantoja joilla liitoksesta tulee tiivis, kestävä ja tarvittaessa helposti irroitettava.

Mistäs sitten osat saisin?
Meidän kautta löydät kaikki yleisimmät tarpeet ja vähän erikoisemmatkin - suoraan verkkokaupasta.

Magnaflow katalysaattorit sekä vaimentimet:
»» Race: Magnaflow vaimentimet
»» Race: Magnaflow virityskatalysaattorit

Mikäli lämpötilat on kovia, on syytä harkita hieman lämpönauhaa Thermoteciltä:
»» Race: Thermotec lämpöeristeet

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä tottakai putkitarvikkeet, joka kattaa kaiken tarvittavan aina tiivisteistä laippoihin sekä liitoskappaleihin! Tsekkaa lisää verkkokaupasta:
»» Race: Putkitarvikkeet