Tunermeet #3: 28.6.2016

by


Toinenkin miitti meni hienosti ja porukkaa oli paikalla oikein kiitettävästi. Jatketaan siis samaan malliin. Kaavahan alkaa olemaan tuttu, eli joka toinen Tiistai pidetään kaikille autoharrastajille merkkiin katsomatta avoin turbontuoksuinen tiistai-ilta kahvinjuonnin ja jutustelun merkeissä. 28.6.2016 klo 18.30 ->

Firma piffaa kahvit ja pullat, mutta muuten tapahtuma on ihan avoin ja ei-kaupallinen. Grillissä paistetaan makkarat klo 20.00.

Pornainen on sijaintina hyvä, sillä tiet tänne tarjoavat muutakin kuin puuduttavaa suoraa vakkariajoa. Kesätapahtuma sijoittuu tietenkin ulos, mutta meillä on aika hyvä säävaraus - eli reilun kokoinen katos.

Kerhot tai tiimit saavat vapaasti tuoda omaa rekvisiittaa ja esitellä toimintaa jos niin haluavat. Yritän saada tapahtumaan myös asiasisältöä, eli kaikkiin tapahtumiin joltain erikoisalalta asiantuntijan kertomaan autoihin liittyvästä tekniikasta. Tekniikkasessio pidetään erillään sisällä, eli pakko ei ole löpinöitä kuunnella. Ehdotuksia kiinnostavista aiheista ja ammattilaisista otetaan myös mielellään vastaan.

Kuvia edellisestä miitistä

Missä: Racella. Välitie 6, 07170 Pornainen.
Milloin: Tiistaina 28.6

Jotta syötävän määrää voidaan vähän arvioida, ilmoittaudu myös Facebook tapahtumaan.