News (fin) 18.2.2011

by


Uutisia 18.2.2011

Red Line öljyt ja lisäaineet
Olemme toimittaneet jos pitkään Red Linen voiteluaineita ja lisäaineita. Redline on pienehkö Yhdysvaltalainen voiteluaineiden valmistaja ja kehittää öljynsä isoista merkeistä poiketen vain öljyn suorituskykyä ajatellen – verrattaen siis isoihin merkkeihin joilla hinta-laatusuhde trimmataan suuria volyymejä varten.

Red Line öljyjen raaka-aineena käytetään polyol esteriä (PE), samaa jota käytetään suihkuturbiineissa, ja johon kaikki Formula-1 öljyt perustuvat. Polyolesteri on raaka-aineista kaikkein lämpöstabiilein joka tarkoittaa käytännössä sitä että öljyn juoksevuus vaihtelee vähiten eri lämpötilojen välillä. Tämän takia Red Linen öljyjä sanotaankin joskus ”litkuksi”, koska se ei lämmetessään enään notkistu yhtä paljon kuin valtamerkkien öljyt. Vastaavasti Red Linen öljyt säilyttävät voitelukykynsä kuumemmissa olosuhteissa kuin normaalit öljyt.


Kuvassa: Red Line 3 eniten myytyä vomansiirron öljyä

Me varastoimme kaikkia usein myytyjä Red Line öljyjä ja lisäaineita kuten Water Wetteriä, bensiinin lisäaineita ja diesel lisäaineita.
Tutustu Red Line tuotetarjontaamme verkkokaupastamme: Red Line öljyt ja lisäaineet


Tarvikeosia, Ofiikamaa, Jenkkikamaa ja vaikka mitä
Kuten aikaisemmin on uutisoitu edustamme nyt myös Yhdysvaltain suurinta varaosatukkuria KeyStone Automotivea. Edeltävän viikon aikana olemme saaneet selville hinnoittelumme ja alusvatan logistiikkakuvion joka tarkoittaa sitä että voimme alkaa myymään tuotteita. Logistinen kuviomme mahdollistaa meille hinnoittelun jossa jenkkihintoihin ei lisätä suomilisiä tai rahtia. Dollarihinta muutetaan yksinkertaisesti euroiksi, ja tulli sekä arvonlisävero lasketaan hintaan – me saamme katteemme omista paljousalennuksistamme.

KeyStone Automotive siis lisää valikoimaamme melkoisesti etenkin jenkki- ja tarvikeosien saralla. Myös moni yhdysvaltalainen ”viritysosien” valmistaja kuten Act, Competition Clutch, MSD, Holley, Energy Suspensions puslasarja, Toyo renkaat yms. on saatavilla tätä kautta – eri merkkejä on yhteensä 560.
Tarvike- ja viritysosia kannattaakin tiedustella laidasta laitaan. Kysymykset mieluiten säköpostilla tai sivujemme yhteydenottolomakkeella. Kuten tarvikeosissakin, tarkat autosi tiedot vuosimallin, moottori, vetotavan ja varustelutason suhteen on hyvä mainita tiedustelussa.