News (fin) 21.1.2011

by


Uutisia 21.1.2011

D2 on huippukuskin valinta


Kuvassa: Ei taida kovin kummoista sanomalehteäkään mahtua auton ja vallin väliin. Kuvan copyright Vesa Kivimäki

Jo vuodesta 2008 driftingiä menestyksekkäästi ajaneen Marko Kiven Lexus IS200 -05 pyörät pysyvät asfaltissa D2:n coilovereiden turvin. Marko on ensimmäisiä yhteistyökumppaneitamme ja onkin nostanut rimaa uusille sponsorointien tai yhteistyökuviojoiden hakijoille melkoisesti sekä menestyksensä että harvinaisen hyvin toimivan yhteistyön ansiosta.

Marko on saanut kehitettyä 450hv/620nm tuottavasta Lexuksestaan ja omasta ajostaan pelottavan hyvän yhdistelmän. Varsinaisia keskeytyksiä kausilla 08, 09 ja 10 oli pyöreä nolla. Alustasta löytyy mm. D2:n coilisetti ja liuta muita päivityksiä. Sama moottorikokoonpano on öljyt vaihtamalla ollut käytössä yhtämittaisesti kolmen kauden ajan – onnistunut ja hyvin rakennettu moottori siis. Kaudeksi 2011 moottoripuolelle on luvassa entistä raskaampaa rautaa. Vanha moottorikokoonpano löytänee tiensä Markon toiseen harrasteajoneuvoon: Toyota Celica Supraan vuodelta 1985.Haluan omasta ja yritykseni puolesta vielä kiittää Markoa toimivasta yhteistyöstä (joka tulee jatkumaan), nostaa hattua menneistä saavutuksista ja toivottaa onnea tuleviin kärkikahinoihin! Ensi kaudella uutisoidaan varmasti lisää Marko kuulumisista ja ajoista.

Jenkkilän isoimman osatukkurin edustaja käymässä
Viime keskiviikkona saimme melko mielenkiintoisen puhelun yhdysvalloista illalla. Puhelin alkoi soimaan jo työajan jälkeen, mutta kun se oli lähellä niin vastasinpa kuitenkin – se kannatti. Toisessa päässä oli tukkurin kaveri joka kysyi saisiko sillä hetkellä Norjassa vieraileva myyntiedustaja tulla käymään meilläkin.
Noh, tottakai meillä saa tulla käymään, sanoin.

Keskustelun aikana suhtauduin pienellä varauksella kertomukseen että ovat Jenkkilän isoin tukkuri, niinhän kaikki väittävät. Nyt kun olen pari päivää asioita tutkinut, niin kyseessä on todellakin the tukkuri. Jotai tämän toimittajan koosta kertoo se, että he järjestävät kahdet isot messut vain asiakkailleen.

No mitä hyötyä tästä sitten on? Tältä tukkurilta saamme noin 570 eri tuotemerkin tavarat. Osaa on drifteristä offipeleihin, ja kevyehkön 1056 –sivuisen katalogin läpikäyminen vienee sekin tovin.

Kevään mittaan voi siis olla luvassa paljon uusia tuotemerkkejä ja tuoteryhmiä kunhan tarjonta on ensin kahlattu läpi.

Starring: Quaife lukkoperät
Räpsin tänään vähän kuvia Quaifen lukkoperistä niiden tylsien malli- ja läpileikkauskuvien korvikkeeksi. Kuvia löytyy nyt muutama galleriastamme Race.1G.Fi, Quaife lukkoperä.

Tässä yksi otos:


Mihin tästä?
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle