Keeping the cabin warm

by


Lämpöä koville pakkasille
Termostaattilla lämpöä pakkaseen. Pieni osa, suuri vaikutus.

Termostaattilla voidaan säätää syyläriltä vapautuvaa jäähdytinnestettä. Termostaatteja on usealla lämpötilalla, esim. 90 asteisella termostaatilla tarkoitetaan, että kun moottorin lämpötila ylittää tämän, termostaatti avautuu ja päästtää jäähdyttimeltä vettä moottoriin. Kun lämpötila on laskeutunut tuosta 90 asteesta alaspäin, termostaatti sulkeutuu, jottei moottori jäähdy liikaa.

Kylmällä termostaatilla tarkoitetaan alhaista avautumislämpötilaa, tätä suositellaan lämpimille keleille. Termostaatti aukeaa pienemmässä lämpötilassa ja moottori jäähtyy nopeammin.
Kuuma termostaatti tarkoittaa korkeaa avautumislämpötilaa, tätä suositellaan kylmille keleille, moottorin lämpötila pysyy korkeammalla ja kuljettajallakin on hieman lämpimämpi.
» Race.Fi - OEM termostaatit


Auto lämpimäksi pakkasillakin!
Race Performance Oy tarjoaa nyt lohkolämmittimet, sisätilalämmittimet sekä johdot. -15%
Lämmittimiä on saatavilla useimpiin automalleihin ja niiden toimitusaika on 1-2 päivää.

Kysy lisää myynnistämme:
» Race.Fi - Tarvike- ja varaosakyselyTilaaminen ja lisätiedot
Voit tilata tuotteita verkkokaupastamme, puhelimitse, sähköpostitse tai noutaa myymälästämme Pornaisista. Maksuvälineinä noudettaessa käyvät käteinen ja pankkikortit. Toimitukset tarjoamme postilla ja matkahuollolla edullisilla kiinteillä hinnoilla. Myyntimme auttaa mieluusti lisäkysymysten ja tuotevalintojen kanssa.