News (fin) 6.1.2011

by


Uutisia 6.1.2011

Whitelinen tarjous päättyy
Whitelinen tuotteet ovat olleet tutustumistarjouksessa tovin ja kohta on aika todeta että onhan tutustuttu. Whiteline on osoittautunut hyväksi tuotteeksi niin itse tuotteiden kuin toimittajankin osalta. Tuotteita on saatavilla Euroopankin varastolta hyvin, ja toimittajasuhde on saatu toimimaan kuten sen pitää – eli niin että asiointi on suoraviivaista ja nopeaa. Hyvä toimittajasuhde takaa nopeat vastaukset saatavuuskyselyihin, tilausten ripeän käsittelyn ja ongelmatapusten tehokkaan ratkaisun.
Whiteline tulee pysyväksi osaksi valikoimaamme, se on sen ansainnut. Hinnat ovat vielä viikon tarjouksen puolella, jonka jälkeen tarjous päättyy ja hinnat ovat yksinkertaisesti Euroopan yleistä hintatasoa. Hinnoissa ei siis Suomalaisia rokoteta.
Katso oman autosi tarjonta tästä: Whiteline tuoteet

D2 Toimitusajat tippuivat


D2 tuotteiden tomitusaikoja saatiin tiputettua tuntuvasti joulun alla tehtyjen rahtisopimusten kilpailutusten myötä. Uudet rahtisopimukset skaalautuvat paremmin myös pienelle tavaralle joten coilovereiden ja jarrujen toimitusaikoja saatiin tiputettua noin viikkoon tehdastilaustuotteiden osalta. Varastosta löytyvät tuotteet saadaan luonnollisesti liikkeelle 24 tunnin sisällä tilauksesta.
Uusi toimitustapa ei vaikuta hintaan, eikä sisällä muitakaan ”koiruuksia”.
D2 tuotteista voit lukea lisää joko osoitteesta: coilover.fi, tai verkkokaupastamme: D2 alustasarjat ja jarrut

Race.Fi Tukivarret
Race.Fi tukivarsia tilaamme usealta eri alihankkijalta jolloin voimme taata hyvän laadun ja valita toimittajan valikoimista vain ne varret joissa hintakin on kohtuullinen. Toimittavia tehtaita on useita, joista kaksi toimittajaa toimittaa 90% tukivarsistamme.
Race.Fi tukivarsien ensimmäinen täydennys saapui välipäivinä ja toista täydennystä odotamme vielä perjantaiksi. Race.Fi tukivarsia löytyy suosituimpiin automalleihin, joissa hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä myös esim. Englannin toimittajien hintoihin verrattuna. Meille tuli myös muutamia uusia tukivarsia, ne kuvataan ja lisätään kun sopivuus ja laatu on varmistettu.
Jos oman valikoimamme varsista ei sopivia osia löydy, Whiteline tarjoaa myös laajan valikoiman tukivarsia ja säätöpuslia.
Race.Fi tukivarret: Race.Fi säädettävät tukivarret

Mihin tästä?
Whiteline tuoteet
D2 alustasarjat ja jarrut
Race.Fi säädettävät tukivarret
Race.Fi facebookissa *klik*
Race.Fi Etusivulle *klik*

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi