News (fin) 3.12.2010

by


Uutisia 3.12.2010 Jouluun on nyt muuten 21 yötä.

Coilover.Fi sivustolle avattu verkkokauppa
Avasimme D2 jarruille ja coilovereille oman verkkokauppansa osoitteeseen www.coilover.fi. Tähän innoitti jo aiemmin julkaistu ja hyvin menestynyt www.blackdiamond.fi verkkokauppa joka nimensä mukaan pitää sisällään vain Black Diamond tuotemerkin jarruosia.
Ihan jokaista D2 tuotetta ei verkkokaupasta voi ostaa, niistä kannattaa kysyä lähimmältä jälleenmyyjältä lisätietoja. Jos haluat tilata tuotteen asennettavaksi tai noudettavaksi lähimmän jälleenmyyjäsi luokse, onnistuu sekin kun asiasta mainitsee tilauksen yhteydessä.


Quaifen tuotteita vielä kuusen alle
Quaifen tuotteista tehdään vielä viimeinen tilaus tarjoushinnoin 10.12.2010. Tällä ajankohdalla paketit ehtivät vielä kuusen oksien suojaan. Lahjapaketointia emme valitettavasti tarjoa koska paperit luultavasti repeäisivät kuljetuksessa muutenkin.
Tsekkaa Quaifen tarjonta tuolta => Quaife lukkoperät


Tallirekvisiittaa, tarraa, lippua, ja lappua
Autofoorumi.Fi:n lukijoilta tuli hyvä ehdotus tallirekvisiittaa ja vastaavia oheistuotteita koskien. Päätimme, että käymme läpi kaikki laatikot, putelit ja purkit joissa on ajan mittaan kertyneitä kalentereita, tarroja, muistikortin lukijoita, käsipyyhetelineitä, hattuja, paitoja yms. yms. Näistä tehdään ennen joulua vielä inventaari joka pistetään joulumielen merkeissä jakoon ilmaiseksi. Kyllä, me maksamme jopa postikulut puolestasi, olettaen ettet nyt tilaa 20kg:n kasaa kalentereita. Kantavana ajatuksena on, että yhtä tuotetta on yksi kappale per asiakas.
Näistä uutisoidaan toivon mukaan ensiviikolla jolloin inventaari näiden osalta on tehty, ja "tuotteet" on listattu verkkokauppaan.


Pakoputken ja Ahtimen tiivisteitä
Tällä viikolla saimme täydennyksen pakoputken tiivisteistä. 3" 2-pulttinen tiiviste on osoittautunut parhaimmaksi myyntitykiksi joten niitä tuli vähän extraa. Uutta tässä valikoimassa ovat nyt myös 2" ja 2,25" 2-pulttiset tiivisteet, 3,5" 3-pulttiset kollektoritiivisteet, sekä viisi erilaista metallista ahtimen tiivistettä. Myös T25 Garretin outletin tiivistettä löytyy. Nämä saapuivat eilen, joten kuvaamista ja verkkokauppaan listaamista saatte arvon lukijat odotella vielä viikonlopun verran.
Linkki tiivisteet -kategoriaan: Pakoputken tiivisteet


Sarjassamme loistavia tuotteita, osa 2
Viikko sitten kerroin ensimmäisen kerran yhdestä positiivisesti esiin pistävästä tuotteesta. Seuraavassa kerromme toisesta mielenkiintoisesta tuotteesta, vai pitäisikö sanoa tuoteryhmästä.
Vaihdevälin lyhentimet ovat kautta aikain olleet huokea ja todella huomattavan eron auton käytettävyyteen tekevä tuote, ehkäpä se on yleisesti syy niiden suosioon. Me olemme pari vuotta tuoneet maahan omaa sarjaamme vaihdevälinlyhentimistä, joita ei ole hinnalla pilattu: 49€ kaikki lyhentimet. Näistä Nissan 200sx S13/S14 lyhennin, ja BMW E30/E34/E36/E46 lyhennin ovat vemssin kaltaisia menestyjiä. Bemarin lyhennintä etenkin voi ottaa vaikka vuoren varastoon, ja olla varma siitä että se tekee kauppansa, samaten Nissanin lyhennin - kuten moni muukin tuon auton osa - on melko huoleton tilattava isommissakin määrissä koska ei ole pelkoa tavaran pitkästä pölyttymisestä. Sanotaanko näin, että jokaisella yrityksellä on X määrä rahaa, jota ei kannata sijoittaa sellaiseen tuotteeseen jota menee kaupaksi kerran vuodessa - pankistakin saisi joskus parempaa korkoa.
Asiakkaillemme nämä tuotteet tarjoavat lyömättömän hintalaatusuhteen: toimiva shifteri sille sopivalla hinnalla. Räikeimmissä tapauksissa täysin samanlaista tuotetta myydään jopa 3 kertaa kalliimmalla, me pyrimme sen sijaan myymään nämä volyymilla.

Loistavia tuotteita- sarja jatkuu varmasti ensiviikolla. Mielessäni on jo muutama toinenkin esiin pistävä tuote.

Shiftereihin voit tutustua tuolla: Race.Fi vaihdevälin lyhentimetMihin tästä?
Race.Fi vaihdevälin lyhentimet
Pakoptkiston tiivisteet
Quaife lukkoperät
BlackDiamond.Fi
Coilover.Fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle