News 26.8.2010

2010-08-26 12:00:00 by


Elokuun lopulla tapahtuu taas

Olemme nyt Saksalaisen Sachs Performancen maahantuoja
Kesän mittaan työstimme diiliä Saksalaisen monille tutun valmistajan Sachs Motorsportin kanssa. Sachs on pääosin tunnettu tarvikeosistaan, mutta valmistaa myös kohtuullisen määrän kilpaosia kuten vahvempia kytkimiä ja coilovereita.

Coilovereiden tarjonta on rajoittunut muutamaan kymmeneen automalliin, mutta kytkimet ovat etenkin euroautoissa niittäneet mainetta jo kohtuullisesti.

Hinnoittelupolitiikkamme vastaa tehtaan omaa hinnoittelua, joten suomikertoimia ei hinnoittelussa ole käytetty. Lisäksi vastaamme toki tuotetuesta Suomen kamaralla.

Sachs tuotteita ei ole listattu verkkokauppaamme erillisinä tuotteina koska sachsin katalogista ei kovin helposti saada ulos taulukkolaskentojen ymmärtämää tietoa. Käsin listaamalla saisimme taas palkata yhden ylimääräisen työntekijän toimenkuvanaan tuotelistaaja, hehe.
Hinnaston ja pdf katalogin löydät sivuiltamme Sachs Kytkimet -osiosta

Quaife ja Whiteline kohta saatavilla.
Kesän aikana tehtiin tosiaan muutakin kuin lomailtiin, ja kyseiset merkit löytyvätkin pikapuoliin valikoimistamme. Quaife on Englantilainen voimansiirron osia, pääosin torsen lukkoja valmistava yritys. Whiteline puolestaan on Australialainen vakaajia, puslia ja muita alustan osia valmistava taho.
Näiden tuotteiden saatavuudesta tiedotetaan vielä myöhemmin kun asiat ovat edenneet paria koetilausta pidemmälle.

Mitä maksaisit AeroCatch -tyylisistä konepellin lukoista?

Löysimme muutaman valmistajan jolta tilasimme mallikappaleet niiden laadun tarkistamiseksi. Mikä olisi mielestäsi sopiva parihinta näille?