Free EU shipping on most countries on orders over 400 €.

We moved to our new location, Race Point

2022-01-08 23:01:23 by
Last summer we bought a local service and gas station, which is a better location, allowing for wider and better service to both vehicles and the drivers. The renovations are thorough, and we're now at the point where Race has moved into the new preemies.

Vapaa-ajan ongelmia ei ole viime kesänä juuri ollut. Kesäkuussa 2021 hankimme tähän saakka palvelleen hallimme vierestä paikallisen tyhjilleen jääneen huoltoaseman. Asema on ollut suosittu, ja sijaitsee melko hyvien teiden risteyskohdassa, joka tarkoittaa että se ei aikaisemmin ole ollut hetkeäkään kiinni eikä remonttejakaan ole vuonna 1992 rakennetulle asemalle voitu aiemmin tehdä. Remontoitavaa siis on ollut paljon, mutta homma alkaa näyttämään jo aika hyvältä. Jos joskus on tuntunut että auton purkaminen, entisöinti ja kasaaminen viimeistäkin mutteria myöten on ollut aikaa vievää, niin niin on kyllä tämäkin ollut.

Lopputulemana Race Point tulee tarjoamaan Racen nykyisen tuotevalikoiman ja toiminnan, mutta sen lisäksi myös asennuspalvelut, kahvion ja tarvikemyymälän, sekä erinomaisen sijainnin, ja sanotaanko että vastaanottavaisen yrittäjän myös erilaisille auto-, moottoripyörä-, ja fillariporukoille. Kaikkea ei voi tehdä kerralla kun haluaa tehdä hyvin, joten tehdään pala kerrallaan. Harjapesukone saa lähteä, ja tilalle tulee jollain aikavälillä pese itse / palvelupesuhalli. Remonttivaiheessa pesuhalli kuitenkin palvelee Racen varastona sillä välin, kun korjaamo- ja varastohallia remontoidaan.

Tällä hetkellä Racen myynti on siis siirtynyt, ja kahvion eli "Pointin" avajaisia vietetään 29.1.2021. Kahvion puolelta tulee löytämään maukkaat eväät luomuteestä paistettuihin sämpylöihin, ja tutut mutta puunatut paikat ystävien tapaamiseen. Kahvion ja huoltamomyymälän puolelta saa myös tarvikkeet sulakkeesta ja nippusiteestä moottoriöljyihin ja pienkonebensiiniin, ja Racen puolelta (toinen sisäänkäynti) meidän nykyisen valikoimamme sekä tarvikeosat joihin tulemme myös panostamaan aiempaa enemmän.

Isompaa Racen ja Pointin yhteistä kickoffia voidaan odotella keväällä, kun harrastekalustoakin on jo saatu heräteltyä talviunilta.

Nykyinenkin hallimme palvelee hetken puskurivarastonamme, ja sen käyttötarkoitusta arvioidaan kevään mittaan. Halli on mahdollista myös vuokrata. Vapautuminen sopimuksen mukaan käytännössä asteittainkin, ja lisätietoja saa yrittäjältä Willem van Schevikhoven.