News 18.11.11

by


Vierailu Professional Motorsport messuilta

Maanantaista Torstaihin olin Saksassa messuilemassa joten toimimme hetken vajaamiehityksellä. Messujen saldona on melkoinen määrä kiinnostavia tuotteita kuten lexan ikkunasarjoja, cnc kansia, kolme nokkavalmistajaa, vanteita, penkkejä, pedalbokseja ja melkoinen määrä muutakin.

Kuvia messuilta saadaan galleriaamme tänään illalla kun kotiin jäänyt kameran usb-piuha on käsillä.

Messut olivat erittäin miellyttävä kokemus. Yleisötapahtumista poiketen paikalla ei ollut vähäpukeisia tyttöjä eikä kovaa meteliä, vaan messut olivat 100% asiaa. Tuttuun tapaan sisään pääsi ilman jonottamisia ja kulkuluvasta luettiin vain viivakoodit pikaisesti. Paikalla oli nimekkäitä valmistajia kuten Brembo, Sabelt, Cobra, Quaife, ACL, Bosch Motorsport, Willans ja vaikkapa ZF Sachs Performance. Yhteensä toimittajia oli eri puolilta Eurooppaa noin 250.

Itse tuotetarjonnan lisäksi tarjolla oli muutamia seminaareja joista mielestäni kiinnostavin oli Sachs Performancen pääteknikon Jan Wittholzin pitämä esitelmä kytkinten kitkamateriaaleista. Tiukkaa tietoa vähän esson baaria luotettavammasta lähteestä tuli tunnin aikana paljon.

Vaikka jalkoja särkee vieläkin, on ohjelmassa seuraavaksi syventävää perehtymistä tuotemerkkeihin ja niiden hyödyllisyyteen asiakkaillemme.

Mukavaa viikonloppua!
-Ville

*Linkki blogipostaukseen sivuilla*
=>Katso yhteenveto tarjonnastamme tämän ketjun ensimmäisestä viestistä

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi