News 11.11.11

by


Aukioloaikamme muuttuvat

Nykyinen aukioloaikamme klo 8 – 17 muuttuu niin, että virallinen aukioloaikamme on klo 8 – 16. Tämä muutos tehdään koska se mahdollistaa joustavammat rahdinkuljetukset ja aikaa jää myös sellaisiin työtehtäviin joissa puhelinpäivystystä on vaikea pitää yllä.
Kuten moni asiakkaamme on varmasti huomannut, vastaamme tästä huolimatta puhelimeen myös iltaisin ja viikonloppuisin sikäli kun toimipaikassamme olemme ja se vain on mahdollista. Kylään saa poiketa oikeastaan aina kun on valot päällä. Noudoista aukioloajan ulkopuolella kannattaa myös kysyä, koska olemme usein paikalla pidempään ja palvelemme toki mielellämme silloin kun se Sinulle parhaiten sopii.

ProMotech 30päivän tyytyväisyystakuu

Muistattehan että ProMotech lastuilla on 30 päivän tyytyväisyystakuu. Se takaa sen että olet tyytyväinen virityslastuusi ja antaa sinulle mahdollisuuden todeta että tehoa todellakin tulee lisää.
Tutustu bokseihin sivuiltamme: ProMotech virityslastut

Tarvikeosien myynti nousee kun autot saadaan työn alle

Tarvikeosien myynnissä näkyy usein pieni piikki kun harrasteautot saadaan työn alle ja osatarpeet tulevat esiin. Kauttamme saat kaikkea helmapelleistä termostatteihin, joten kannattaa kysyä tarjous tarvikeosista erikseen tai muiden ostosten yhteydessä.

Mihin tästä?
www.coilover.fi
www.blackdiamond.fi
Race.Fi facebookissa
Race.Fi Etusivulle

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
Välitie 6, 07170 Pornainen, avoinna ark. klo 9 -17
puh: 020 790 2 790
email: info@race.fi