Recent 18.3.: Our operations remain normal

Postin lakon tiedote ja sen vaikutus meidän lähetyksiin

2019-11-14 16:30:19 by
Lakko hidastaa Postin lähetyksien kulkua tietyillä seuduilla runsaasti ja osa lähetyksistä on jäänyt "jumiin" matkanvarrelle. Suosittelemme tilaamaan tuotteet ensisijaisesti Matkahuollon tai DBSchenkerin toimituksella.

Lisätietoja lakon tilanteesta saat helpoiten suoraan Postin kotisivuilta, tiedotteet välilehdeltä. Suora linkki löytyy tästä: https://www.posti.fi/yritysasiakkaat/apu-ja-tuki/tiedotteet/

Posti päivittää tiedotteita kahdesti päivässä, noin kello 12.00 ja 18.00.

Mikäli olet tehnyt tilauksen Postilla, sen muuttaminen esimerkiksi Matkahuolloksi onnistuu pirauttamalla meille 020 790 2 790 tai nakkaamalla sähköpostia osoitteeseen: info@race.fi

Kuljetukset meille tukkureilta ja tehtailta otetaan myös ensisijaisesti muita toimitustapoja käyttäen, eli lakko ei suoranaisesti vaikuta meidän toimitusaikoihin. Mikäli ongelmatilanteita tai viiveita tästä huolimatta ilmenisi, olemme silloin pikaisesti yhteydessä sinuun.

Postin mukaan osa paketeista kulkee myös lakon aikana normaalisti tai pienellä viiveellä, mutta siitäkin huolimatta suosittelemme ensisijaisesti muita toimitusvaihtoehtoja.

Mukavaa päivänjatkoa!
- Riku / Race.Fi