BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

D2 verkkokaupassa

2016-12-30 14:50:29 by


D2 alustanosat verkossa
2016 loppuvuosi on ollut ahkeraa näpyttelyä. Olemme listanneet kaikki D2 tuotteet, isojarrusarjat, tukivarret, ilmasarjat sekä coiloverit uusimman listauksen mukaisesti verkkokauppaan.



D2 coiloverit
Lyhyesti kerrattuna suosituimmasta street -sarjasta löytyy
- 36-portainen jäykkyyssäätö.
- korkeudensäätö alakannakkeella (iskari ei pohjaa kuten jousesta säädettävissä malleissa).
- jousen esijännityksen säätö.
- Ja McPherson malleissa tilan salliessa camberkulman säätö.
- 2 vuoden takuu.

Sport, Rally jne. sarjat on kehitetty kilpakäyttöön, ja niissä seuraa mm. inverted iskarit ja lisäsäiliöllisiä iskareita käyttötarkoituksesta riippuen. Tarkemmat tuotetiedot löytyvät sivuiltamme.

D2 ilmajousisarjat
Herrasmiesmäinen ajokäytös ja mukavuus. Voit säätää autosi korkeutta vaikka suoraan ajosta. Kaikissa sarjoissa on myös peruskorkeuden ja jäykkyyden säätö.
Sarjat eivät vaadi muita osia asennukseen, eli kaikki sarjat ovat täydellisiä automalliin tarkoitettuja settejä.

D2 ilmajousisarjoja löytyy neljää eri mallia, basic versiosta Goldiin. Lisätiedot eri malleista löydät verkkokaupastamme. Tätä nykyä kaikki ilmasarjat ovat myös täysin katsastuskelpoisia automalliin katsomatta.

D2 isojarrusarjat
D2 etujarrusarjoihin kuuluu kaksi pääkategoriaa, katu ja sportsarjat. Sarjat sisältävät jarrusatulat, jarrulevyt, jarrupalat, teräspunosjarruletkut ja asennustarvikkeet. Levykokoja löytyy 286 - 444mm koossa ja vastaavasti jarrusatuloita 4,6, Super-8 ja Super-12 mäntäisenä vaihtoehtona. Kaikki levyt ovat kaksiosaisia ja ne voidaan halutessasi tilata myös täysin kelluvalla levyllä jolloin levyt pääsevät lämpölaajenemaan vapaasti.

Katusarjoissa seuraa pölysuojattu satula, kun taas sport sarjoissa käytetään pääsääntöisesti isompaa pölysuojatonta satulaa.

Takajarruja on tarjolla vain pölysuojatulla satulalla. Takajarrusarjat sisältävät jarrusatulat, jarrulevyt, jarrupalat, teräspunosjarruletkut sekä myös kaikki tarvittavat asennusnippelit. Levykokoa löytyy 286mm hurjan kokoiseen 400mm mörköön asti, satulavalikoima 2, 4,6 ja super-8 mallisena.
Myös takajarrusarjat voi tilata joko normaalilla kaksiosaisella levyllä tai kelluvalla levyllä. Käsijarrun saatavuus / toimivuus on ilmoitettu listauksessa, sillä toteutustapojahan on monenlaisia rumpukässäristä elektroniseen seisontajarruun.

D2 säädettävät tukivarret
D2 Säädettävillä takatukivarsilla saat camberkulmat kondikseen. Uniball nivelet ovat pölysuojattuja ja niillä on vuoden takuu. Omissa ajokeissa toteutetut kestotestit osoittavat nivelten kestoksi 10 vuotta (2016 tilanne ja kello käy) katu- ja satunnaisessa ratakäytössä.

Alkuperäiset säädöt (jos sellaisia on) eivät yleensä riitä oikeisiin kulmiin kun autoa on madallettu. Näissä säätövara riittää. Varret ovat maahantuojan lausunnolla myös katsastuskelpoisia. Varsia löytyy ilahduttavasti myös uudempaan kalustoon.


Tutustu D2 tuotteisiin verkkokaupassamme:
»» Race: D2 ilmajousisarjat
»» Race: D2 coiloverit
»» Race: D2 isojarrusarjat
»» Race: D2 säädettävät tukivarret