BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Rauhallista joulua ja hyvää uuttavuotta

2016-12-23 14:50:56 by


Vaikka joulun aika on yhtä kulutusjuhlaa, priorisoidaan nämä välipäivät läheisille, ystäville ja rentoutumiselle. Miksei pienelle talliajallekkin jos sattuu ehtimään. Tästä syystä emme julkaise viikkotarjousta, vaan toivotamme kaikille foorumilaisille rauhallista joulua.



Allekirjoittanut pyörii tietenkin töissä. Mitäs muutakaan yrittäjä tekisi kun työtään rakastaa. Välipäivien isoin uurastus on Pornaisten uudenvuoden ilotulitus joka tapahtumana kerää tuhansia katsojia. Järjestävän organisaation eli Pornaisten Yrittäjät Ry:n puheenjohtajana työtä riittää, mutta se on mukavaa duunia ja huipentuu hienosti.
Välipäivät olemme auki tiistaista perjantaihin.

Välipäivien ja vuoden 2017 aukioloajat
Kun Riku lähtee tammikuun alusta armeijan harmaisiin, rukattiin aukioloajat siten että myöhäiset noudot onnistuvat edelleen, mutta työaika on järkevämpi kun ei voida hetkeen käyttää vuorottelevaa liukuvaa aikaa.
Olemme siis auki seuraavasti ensiviikosta alkaen:
- ma-ke 9 - 17
- to 10 - 18
- pe 10 - 15.30


Muuta tämän viikon asiaa

D2 jarrusarjat listattu kauppaan



Tässä olikin vähän hommaa, nimittäin jarruja on eri variaatioineen noin 12000 zibaletta. Nyt nämä löytyvät hintoineen päivineen kaupasta - jo oli aikakin.

»» D2 jarrusarjat päivitetty



Katsaus alustan osatarjontaan



Alustasarjaa ja nippeliä on kertynyt valikoimaan 10 vuoden toimintamme aikana kiitettävä kattaus. Tässä tehtiin pikakertaus siihen mitä kaikkea sitä oikeastaan on saatavilla.

»» Katsaus alustan osiin

- Wille