BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viikkotarjous: Kaikki Eibach tuotteet -20%

2016-12-09 16:04:04 by


Viikkotarjouksessa kaikki Eibach tuotteet -20%

Lätkäistään laatupalikkaa viikkotarjoukseen hurjalla -20% alennuksella - tarjoukseen sisältyy siis ihan jokainen Eibach merkkinen tuote meidän valikoimasta!



Eibachin on laadukas Saksalainen pääasiassa alustanosia valmistama tehdas joka on erikoistunut varsinkin autojen jousiin. Eibachilta löytyy kiinteitä sekä säädettäviä alustasarjoja, myös pelkkää madallusjousta on saatavilla. Tunnetuimmat Eibachin valmistamat alustat ovat Eibach Pro-kit madallusjouset, Eibach B12 Pro-kit alustasarja ja Eibach Pro-street S säädettävä alustasarja. Iskunvaimentimina kokonaisissa sarjoissa toimii Bilstein ja jousissa tietenkin Eibach.

Eibachin valikoimista löytyy myös reilusti levikepaloja automalleittain sekä laajavalikoima pultteja ja muttereita mitoilla. Eibach on aina luotettava ja sitä voi laittaa autoon aina turvallisin mielin - tuotteissa on kattava takuu ja myös erittäin hyvä tekninen tuki. Eibachiin ollaan myös aidosti tyytyväisiä, siitä kertoo iso määrä positiivistä asiakaspalautetta ja se että jopa uusia autoja varustetaan suoraan tehtaalla Eibach jousilla.

»» Race: Eibach

Yksinkertaistamme laajakaista valikoimaa



Yksinkertaistaimme VEMS-laajakaistojen valikoimaa. Poistamme 4.2 anturilla varustetun Vemsin valikoimistamme ja sen korvaa kokonaan 4.9 anturilla varustettu Vems. Varaosana 4.2 anturia on kuitenkin saatavilla samalla tavalla tulevaisuudessa kuin tähänkin asti, eli suoraan hyllystä.

Vems 4.2 laajakaista + EGT, hintaan 279,00 € (OVH 299,00€)
Vems 4.2 laajakaista, hintaan 229,00 € (OVH 249,00€)

»» Race: Vems laajakaista


Muuta tämän viikon asiaa



Amsoil on iso voiteluaineiden valmistaja käsittämättömällä yli 40 vuoden kokemuksella!

»» Race: Amsoil öljyt & lisäaineet




Black Diamond ja EBC jarrut ovat niittäneet suosiota Suomessa vuosia!

»» Race: Black Diamond & EBC jarrut




Duunailtiin hieman laajempi katsaus meidän putkistovalikoimaan ja niiden oheistarvikkeisiin.

»» Race: Katsaus putkistoihin ja putkistotarvikkeisiin

Mukavaa viikonloppua!
-Race.fi / Riku