BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Katsaus pakoputkistoihin, laippoihin, tiivisteisiin ja putkitarvikkeisiin

2016-12-08 17:11:38 by


Katsaus putkistoihin ja putkitarvikkeisiin

Supersprint


Supersprint putkistot ovat Italialaisvalmisteisia laadukkaita teräksestä tehtyjä pakoputkistoja pääasiassa autoihin. Suuri osa Supersprintin tuotteista osoittuu BMW, Audi, Ford ja Volkswagen akselille, mutta tietenkin Supersprintiltä löytyy paljon putkiosaa muihinkin autoihin.

Supersprint valmistaa ihan koko settejä pakosarjasta lähtien tai toki erikseen saa sitten pelkkää takapönttöä tai muuta putkiston irto-osaa, esim katalysaattoreita. Supersprintin putkistolle voi tiedustella tarjousta meiltä sähköpostitse tai puhelimiste, ihan kumpi vain tuntuu luontevammalta.

»» Race: Supersprint putkistot

Simons


Simons on iso ruotsalaisvalmistaja, joka tuottaa teräsputkistoa lähes jokaiseen autoon Volvosta Mazdaan. Putkistoja on tarjolla osissa tai koko pakettina lukuisilla eri vaimenninvaihtoehdoilla, eli aina saadaan käyttöön sopiva putkisto.

Simonsilta löytyy myös vaimentimia universaalina tuumakokoisina jopa 4" asti ja vaimentimet eivät myöskään ole hinnalla pilattuja. Toimitus on nopea, sillä Simonssia saadaan naapurimaasta Ruotsista yleensä alta viikossa tai sitten parissa päivässä Suomen tukkurilta. Simonsille löytyy hinnat ihan suoraan meidän verkkokaupasta, siltikin tarjousta kannattaa kysellä sähköpostilla tai puhelimitse. Simons valikoimassa on myös lisävaimennuosa putken sisälle, jolla saadaan eliminoitua matalia käyntiääniä jotka usein käyvät korviin.

»» Race: Simons putkistot
»» Race: Simons lisävaimennusosa 2.5" putken sisälle

Martelius


Martelius putkistot ovat taatusti laadukasta Suomalaista käsityötä, kaikki putkistot ja ihan laipatkin valmistetaan Suomessa. Marteliuksen putkipuoli rakentuu pitkälti Japanilaisiin, Jenkkiautoihin ja useimpiin Eurooppalaisiinkin autoihin.

Marteliuksen valikoima käsittää muun muassa Nissan 200SX S13 & S14 hiljaiset Catback-putkistot. Tuotevalikoimaan kuuluu myös laajavalikoima lämpönauhoja, klemmareita, laippoja ja tiivisteitä. Martelius tuotteita löydätkin näppärästi myös meidän verkkokaupasta, putkistoista voi kysellä tarjousta myynnistämme vaikka sähköpostitse.

»» Race: Martelius putkistot ja tarvikkeet

Magnaflow


Magnaflow valmistaa huippulaadukkaita vapaavirtaavia alumiini tai metalli katalysaattoreita ja kestäviä teräs putkistoja jenkeissä. Katalysaattorivalikoima on universaaleja ja ne lajitellaan bensiini ja dieselmoottoreiden alle tuumakokoisina. Katalysaattoreita on saatavilla 2" jopa 3.5" asti, eli lähes jokaiseen autoon löytyy sopiva laitos.

Magnaflowin putkistopuolelta löytyy muun muassa koko putkisto BMW M5 malliin ja tietenkin jenkkivalmistajana huima määrä putkistoja eri jenkkiautoihin, esim Buick, Cadillac, GMC ja Plymouth. Magnafowin yleisimmät katalysaattorit löytyy meiltä ihan hyllystä ja vastaavasti putkistoja tilaamalla muutamasta päivästä pariin viikkoon. Tarjousta kannattaa ehdottomasti kysellä myynnistämme.

»» Race: Magnaflow katalysaattorit

Putkitarvikkeet, laipat ja tiivisteet


V-Band kiristimet
V-Band liitos on fiksu ratkaisu kestävään putkiston liitoksen tekemiseen. V-band mahdollistaa myös nopean irroituksen kun tehdään huoltotöitä, se on myös tilaa säästävä ja hyvin kestävä.
Meiltä löytyy kahta merkkiä V-bandien tiimoilta: Aeroflow ja Clampco. Kokoja löytyy 2" jopa 4" saakka, joten isommatkin rännit saadaan yhdistettyä helposti.

V-bandit on meillä ihan hyllytavaraa ja hyllyä saadaan täyteltyä tarpeen mukaan päivässä tai parissa. V-bandit ovat pääasiassa rosterista valmistettuja, mutta kuitenkin esim. Clampcolla voi valita haluaako normaalin vai rosterisen pannan.
»» Race: V-band kiristimet

Kuparilukkomutterit
Kuparilukkomuttereilla saadan kestävä liitos tehtyä, varsinkin ahdetuissa autoissa jossa rasitus ja varsinkin lämpötilat jotka ovat kovat. Materiaalina toimii nimensä mukaisesti kupari. Mutterit sopivat hyvin esimerkiksi turbon tiivisteiden tai pakoputken laippojen kaveriksi.
Saatavilla on M10 x 1.5, M10 x 1.25, M8 x 1.25 ja M8 x 1.5 kokoista mutteria. Kaikki kuparilukot löytyvät suoraan varastostamme valmiina toimiteukseen.
»» Race: Kuparilukkomutterit

Pakoputken haarat ja liitoskappaleet
Meidän valikoimasta löytyy myös reilusti erilaisia holkkeja, haarjoja ja supistekappaleita. Putkiholkkeja voidaan käyttää putkikoon muuttamiseen paikoissa missä varsinaisia pakoputkisupisteita ei mahdu käyttämään. Putkiston haaroja voidaan käyttää pakosarjojen tai esiputkien oikeaoppiseen yhdistämiseen. Supistekappaleilla saadaan muutettua näppärästi putkistokokoa, esimerkiksi keskivaimentimen jälkeen. Putkitarvikkeet ovat valmistettu joko metallista tai rosterista.

Holkit, haarat ja liitoskappaleet ovat valmistettu laadukkaasta rosterista tai teräksestä, eli mikään heppoinen materiaali ei ole kyseessä. Holkit, supisteet ja haarat löydät ihan suoraan meidän verkkokaupasta hintoineen päivineen.
»» Race: Haarat, liitoskappaleet ja soviteholkit

Sähköohjatut pakoputkenläpät
Sähköisillä pakoputken läpillä saadaan kisa tai katuäänet esille napin painalluksella. Läpällä voidaan ohjatusti sulkea tai avata putki suoraan ulkoilmaan tai vaikka ohittaa haluamasi vaimentimet.
Saatavilla on 2.25", 2.5" ja 3" tuumaisia malleja yksinään tai tuplana, esim V-moottorille. Läppiä saadaan toimiteltua ihan muutamassa päivässä Postilla tai Matkahuollolla, toki ulkomaillekkin pakettia kulkee esimerkiksi UPS voimin.
»» Race: Sähköohjatut pakoputkenläpät

Laipat ja tiivisteet
Pakoputkistoihin on saatavilla myös paljon lappoja ja tiivisteitä erikokoisina. Laipat ovat valmistettu teräksesta ja ovat todella jykeviä ja kestäviä kovemmassakin käytössä.
Laippoja ja tiivisteitä on saatavilla 2 ja 3-pulttisena ja kokoja löytyy 2" tuumasta 3.5" tuumaan. Laipat ja tiivisteet löytyvät aina meiltä suoraan hyllystä valmiina toimitukseen.
»» Race: Pakopuken laipat
»» Race: Pakopuken tiivisteet

-Race.fi / Riku

Kirjoitus sivuillamme