BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Kytkinuudistusta

2016-11-22 16:22:06 by


Kytkinuudistusta

Clutch Masters listauksen päivityksen myötä erityisesti Clutch Masters kytkinten menekki kasvoi reilusti - lienee siis ihan onnistunut päivitys. SRE listaus on edelleen PDF -tasolla, sillä Sachsin kokoisesta putiikista ei fiksua taulukko/excel listaa tunnu löytyvän =) Tai sanotaanko ennemmin että varmasti löytyy, mutta oikean ihmisen löytäminen niin isosta putkasta tuottaa vähän hankaluuksia.

Ei se mitään. Kehitettiin ainankin tuotekoodien osalle Sachs SRE listaukseen ihan toimiva hakusysteemi: tekstikenttään vaan tuotenumero tai sen osa niin listalta suodattuu muut pois. Pdf siitä mikä kytkin sopii mihinkin autoon löytyy uuteen välilehteen avautuvana tuotesivulta.
Paras mahdollinen tapa tää ei tuotevalintaan ole, mutta helpottaapa hommaa jo huomattavasti.



Sachs SRE saatavuus on Saksalaisena merkkinä 1-3pv tehtaalta, tai 763, 765 ym. viriviri- ja hittituotteiden osalta suoraan hyllystä. Clutch Masters kulkee reilusta viikosta kahteen, ja on tarvittaessa saatavana myös pikana.

Jos kytkimen valinta tuntuu vaikealta, kannattaa meille vaikka soittaa tai pistää mailia niin valitaan yhteistuumin passeli väännönsiirrin.
»» Race: Kytkimet