BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viikkotarjous: D2 ilmajousisarjat -100€

2016-11-18 12:51:50 by


Laitetaan viikkotarjoukseen D2 ilmajousisarjat -100€



D2 ilmasarjat takaavat herrasmiesmäisen käytöksen yhdistettynä madallukseen ja äärimmäiseen mukavuuteen. Auton korkeutta pääsee muun muassa säätämään suoraan ajosta, joka on hyvin näppärä ominaisuus kun alla olevan tien pinta muuttuu.

D2 ilmajousiasarjoja löytyy neljää erilaista mallia: Basic, Deluxe, Gold ja Superpro. Kaikki ovat uuden muutoskatsastuskäytännön mukaan myös täysin katsastuskelposia tieliikenteeseen ja vastaavat katsastukseltaan vaikka D2 coilovereita.
»» Race: D2 ilmajousisarjat

Avoimet ovet 25.11.2016
Meillä on avoimet ovet ensiviikon perjantaina 25.11. Pannu on täällä Racella kuumana heti perjantai aamusta 10.00 alkaen - tervetuloa paikan päälle!
»» Race: Avoimet ovet facebookissa
»» Race: Avoimet ovet uutisissa

Muuta tämän viikon asiaa



Lisäiltiin Smartvan LED-valot alkuviikosta verkkokauppaan!

»» Race: Smartvan LED-valot




Eibach pulttien ja muttereiden listaus on päivitetty uuteen uskoon, parempi hakutoiminto tekee pulttien selaamisesta helpompaa.

»» Race: Eibach pulttien listaus päivitetty


Uusi öljymerkki - Amsoil
Amsoil on amerikkalainen öljy ja lisäainevalmistaja yli 40 vuoden kokemuksella, Amsoil on perustettu vuonna 1972. Amsoilin valikoimasta löytyy rutkasti erilaisia öljyjä ja lisäaineita autoihin, mutta myöskin moottoripyöriin, mopoihin, veneisiin ja kelkkoihin. Lyhkäisyydessään voidaan sanoa että Amsoil tekee varsin laadukasta öljyä ihan mihin vain käyttöön harrikasta kauppakassiin.
Amsoilithan meiltä löytyy ihan verkosta:
»» Race: Amsoil öljyt ja lisäaineet

Mukavaa viikonloppua!
-Race.fi / Riku