BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Clutch Masters listaus päivitetty!

2016-10-26 16:58:33 by


Pari päivää tehtiin duunia liki 10000 rivin excelin parissa, ja nyt on uunituore listaus sivuilla. Erityistä huomiota kiinnitetiin ihan käsipelillä yleisimpien virityskohteiden listaukseen. Toisin sanoen niin että ei vaan oksenneta koko listausta kantaan, vaan tehdään se niin että voidaan itsekkin käyttää sitä.



Clutch Masters, eli CM on hyvinkin pätevä kytkinmerkki. Valikoima kattaa yksi- ja monilevyiset kytkinpaketit niin Aasian, Euroopan kuin Amerikankin mantereiden tuotoksiin.

FX100 - FX300 -sarjat käsittävät massakytkimiä joissa FX100 on käytännössä tarvikekytkin, mutta FX300 tarjoaa jo melkoista väännönkestoa ollen kuitenkin luistatettavissa.

FX400 - FX500 -sarjat ovat jousitettuja tai jousittamattomia sintterikittejä joilla käytös on vähän jyrkempää mutta väännönkesto sitäkin reilumpaa.

Tästä ylöspäin löytyy vielä monilevyisiä sarjoja joilla päästään parempaan käytettävyyteen reippaalla väännönkestolla.

Väännönkeston kaava on yksinkertaistettuna aika simppeli: Levyn pinta-ala * levyn materiaalin kitka * asetelman puristusvoima * levyjen määrä. Tästä voi helposti päätellä, että monilevyisessä voidaan käyttää aavistuksen miedompaa asetelmaa/levyä ja saavuttaa silti riittävä väännönkesto ja kohtuullinen ajettavuus.

Lisänä kytkinpaketteihin löytyy listalta tietenkin myös cromo ja alumiini vauhtipyöriä - eli myös kaksoismassan korvaussarjoja.

Cm kytkimet löytyvät tuosta:
»» Race: Clutch Masters kytkimet