BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Viikkotarjous: K&N -10%

2016-10-21 16:16:51 by


K&N on paras ilmansuodatin, minkä autoon voit laittaa - se on käytännössä ikuinen, nyt laitetaan kaikki K&N tuotteet -10%!



K&N ilmansuodatin on yksi parhaimmista perus päivityksistä autoon, se päästää edemmän ilmaa moottorille - silloin tehot nousevat ja kulutus laskee kun moottorin ei tarvitse tehdä niin paljon työtä imeäkseen ilmaa. K&N suodattimet ovat käytännössä ikuisia, kun vain se muistetaan aina silloin tällöin putsailla, esimerkiksi vuosittain tai vaikka huollon yhteydessä - riippuen myös siitä miten paljon kilometrejä kertyy.

Yksinkertaisuudessaan kun paperinen filtteri on vaihdon tarpeessa, tarvitsee K&N ilmansuodatin vain pesun ja kevyen öljyämisen - pesuaineen ja öljyn saa erikseen K&N huoltosarja nimellä, sarjasta riittää useampaankin huoltoon.

K&N tuotevalikoimasta löytyy myös fiksuja öljynsuodattimia jotka ovat olleet suosittuja esimerkisi harraste ja rallipiireissä, useimmissa filttereissä on mutteri suodattimen kannassa, niin iroittaminen on helppoa ja käy esimerkiksi varikolla käden käänteessä.

Tutustu K&N tuotteisiin verkkokaupassamme:
»» Race: K&N Ilmansuodattimet
»» Race: K&N Öljynsuodattimet


Muuta tämän viikon asiaa



Mukavuus ja tontitus on perinteisesti ollut yhdistelmä jota ei samassa lausessa kuule, mutta D2 ilmasarjoilla nämä sanat mahtuvat samaan lauseeseen!

»» Mukava + tontissa = mahdollinen yhtälö





Red Line on parasta öljyä mitä autoon voi laittaa ympärivuoden - todistetusti!

»» Red Line laatuöljyt myös talvikäytössä


Mukavaa viikonloppua! Race.Fi / Riku