BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

D2 coilover- ja ilmajousisarjat muutoskatsastettavissa uusimpiinkin autoihin

2016-09-05 16:06:13 by


Trafi on viime lokakuussa oleellisesti muuttuneen katsastusohjeistuksen jälkeen vaihtanut ohjeistustaan tiuhaan tahtiin milloin kieltäen säädettävien sarjojen muutoskatsastuksen autoihin jossa on ALB eli kuorman mukaan säätyvä jarrupaine, milloin vaatinut minkäkinlaista todistusta alustan sopivuudesta tai lisämerkintöjä pyöränsuuntausraporttiin.



D2 alustasarjat ovat 100% muutoskatsastettavissa myös uusiin autoihin. Kaikki katsastuksessa tarvittavat dokumentit ja apu ovat meillä Racella tietenkin ilmaisia.. D2 sarjojen mukana toimitetaan valmistajan ilmoittamat tiedot pyöränkulmista ja korkeudensäätöalueesta autokohtaisesti. Tarvittaessa olemme myös konsultoineet katsastusmiestä mikäli asiakkaan ystävällinen kehoitus ajantasaisen ohjeen tarkistamiseen ei ole tepsinyt.

Ottaa varmasti aikansa että uudet ohjeistukset ovat joka katsastajan tiedossa saatika sisäistetty oikealla tavalla. Täällä niitä ollaan ainankin vahdittu silmä kovana. ALB lauselman poistuminen oli sinänsä hyvä asia, sillä kyseistä venttiiliä löytyy sieltä täältä, yleensä farkuista.

Portaaton automallista riippuen 0 ~ 100mm korkeudensäätö, säädettävä vaimennus, street malleista alkaen säädettävä yläpää, mukavuustakuu sekä kahden vuoden takuu tekevät sarjoista järkevän valinnan ympärivuotiseen käyttöön. Myös ilmajousisarjat löytyvät valikoimasta, ja nekin ovat tieliikennekelpoisia ja muutoskatsastettavissa.

Coilariostoksille verkkokauppaamme pääset tuosta:
»» Race: D2 alustasarjat

Kannattaa myös lukea testiraportti D2 sarjasta:
»» Race: D2 alustan 8 vuoden kestotesti


-Wille