BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Paljon bensapuolen palikkaa hyllyssä

2016-08-04 13:24:40 by


Lienee sanomattakin selvää että meillä on reilusti pumppuja hyllyssä, sillä sen verran oleellinen tuotekkin bensapumppu toki on. Sanotaanpa kuitenkin.



Pumppuvalikoima voidaan jakaa kahteen ryhmään, eli ulkoisiin ja sisäisiin bensapumppuihin.

Sisäisten mallien myyntikärkeä johtaa edelleen Walbro 255 pumppu joka toimitetaan joko mallikohtaisen asennussarjan kera, tai universaalina tarvittaessa ilman sarjaa. Tämä on hyvä peruspumppu joka on muodostunut jo eräänlaiseksi käsitteeksi monen auton virityksessä.

Samasta sarjasta löytyvät myös Aeroflow sisäiset pumput jotka ovat mitoiltaan Walbron 255 mallia vastaavia ja saatavana jopa 340litran tuotolla. Kaikki Aeroflow pumput on tehty keraamisilla sisuskaluilla, ja isommat versiot sopivat myös E85 kanssa käytettäväksi. Lisäksi löytyy (hyllystä) toki Walbron E85 ja 400lph sisäisiä pumppuja.

Ulkoisisten valikoimassa ovat perinteinen Bosch 044 pumppu sekä Aeroflown ja Walbron ulkoiset pumput.

Tällä verkkokauppaan listatulla valikoimalla katetaankin useimpien virittäjien tarpeet, ja jos ei kateta, niin toki me saadaan sitten vielä jytkympiä pumppuja jos tuntuu että mikään ei riitä.

Koko pumppuvalikoima tosiaan löytyy tuosta:
»» Race: Bensapumput

Lisäksi ihan hyllykamana meillä on säädettävä bensanpaineensäädin sekä 8mm bensansuodatin joka on katsottu tarvikekatalogeista vähintäänkin riittävästi virtaavaksi. Toki meiltä saa sitten mm. Turbosmartin säätimiä ja muuta hilpettä joilla bensapuolen hifistely onnistuu sitten ihan vimpan päälle.

Kaikki myymämme pumput ovat aitoja tuotteita ja niillä on myös toimintatakuu. Pumppu - tai bensapuoli yleensä - tykkää puhtaudesta. Siksi on ihan takuun edellytyksistä alkaen fiksua pestä tankki kunnolla ja pumppujen osalta viedä pumpulle kunnon virtajohdot. Nämä kun muistaa ja valitsee E85 käyttöön siihen soveltuvat mallit, on bensapuoli käytännössä ikuinen. Nimim. kymmenettä vuotta walbro 255 pörisemässä.

-Wille