BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

HKS turbotimerit valikoimassa

2016-06-01 15:58:11 by


Viimeviikkoina tuotevalikoiman katsetta on käännetty niiden tuttujen ja turvallisten tuotteiden suuntaan, ja mikäs sen tutumpi kapistus kuin vanha kunnon turbotimeri. Meiltähän saa itseasiassa melko ison kattauksen erilaisia Japaninmaan viritysosia sillä kontaktit siihen suuntaan ovat erittäin hyvät.



HKS turbotimerit ovat niitä aitoja alkuperäisiä, sillä ensimmäinen sellainen tehtiin HKS:n toimesta jo vuonna 1983. Ominaisuuksia on tullut vähän lisää, mutta yksinkertainen idea on säilynyt: turbotimer käyttää autoa halutun ajan jäähdyttäen ahtimen, kun kuski voi nykäistä avaimen virtalukosta ja painella pizzalle.

Yksinkertaisempi perusominaisuudet tarjoava type-0 asentuu viidellä johdolla. Se on verrattain helppo asentaa ilman johtosarjaa, mutta hyllystä löytyy myös asennussarjoja muutamiin malleihin (nämäkin listattu kauppaan). Type-1 malli tarjoaa samat perusominaisuudet kuin type-0, mutta lisää myös kierrosluku- ja nopeussignaalien sisääntulot joten sillä voi mittailla varttimailiaikaa ja muuta lisäkivaa.

Tutustu tarkemmin timereihin verkkokaupassamme:
»» Race: HKS type-1 turbotimer
»» Race: HKS type-0 turbotimer