BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Eibach: Saksalaista alustaosaamista

2016-03-07 15:51:32 by


Eibach on maailman kärkinimiä kun puhutaan alustan virittelystä. Jouset ovat kaikille varmasti tuttuja, mutta koitetaan keskittyä tässä siihen mistä ei normaalisti niin paljoa huudella. Tehdashan valmistaa viripalikoiden lisäksi paljon oem osia ja paksuudesta päätellen tehdasvierailumme aikana esitelty vakaaja (noin 50mm paksu) sopisi kokonsa puolesta hyvin bussiin tai tankkiin. Jousipuolella Eibach valmistaa kaikkea kuulakärkikynän jousista pilvenpiirtäjien perustuksiin tuleviin maanjäristyksiä rauhoittaviin vietereihin. Osaamista siis löytyy todella laaja-alaisesti.



Vakaajat
Vakaajia Eibach valmistaa omalla tehtaallaan Saksassa. Anti roll sarjat sisältävät paksummat vakaajat eteen ja taakse, sekä luonnollisesti niiden kanssa sopivat vakaajan kiinnityspuslat. Vakaajilla voidaan aika tehokkaasti hillitä auton kallistelua uhraamatta jousitusmukavuutta. Muuttamalla vakaajien jäykkyyttä voidaan myös säätää auton yli- tai aliohjautuvuutta. Jäykkä vakaaja edessä lisää puskemista, ja takana puolestaan yliohjautumista.

»» Race: Eibach vakaajat



Tukivarret ja camberpultit
Kenties tuntemattomin Eibachin tuote ovat sen valmistamat tukivarret ja erilaiset kulmiensäätöön käytettävät shimmit ja pultit. Listalta löytyy niin arkiautoja kuin suosittuja virityskohteitakin. Marginaalituotteena nämä myydään pääosin myyntimme kautta.

Useimmat Eibachin Pro-Alignment perheen tuotteet ovat tuv-hyväksyttyjä vaikka sitä ei erityisesti tukivarsilta edellytetäkkään.



Pro-Lift ja Cargo jouset
Mites korotusjouset? Nämä jouset ovat nimensä mukaisesti korotukseen ja kuormankantoon tarkoitettuja sarjoja joita on tarjolla pääosin hyötyajonevoihin joilla kuljetetaan tavanomaista raskaampia kuormia. Akselimassat itsessään säilyvät samoina, mutta ajettavuus ja korkeus kuormattuna ovat vakiota mielekkäämmät.

»» Race: Eibach jouset



Pro-Tronic sähköisen alustan ohjainyksiköt
Lastuviritys alustaan? No periaatteessa joo. Pro-Tronic ohjainyksiköt asennetaan alkuperäisen alustan ohjaimen tilalle, ja ne säätävät sähkösäätöistä alustaa hivenen aggressiivisemmin ja sporttisempaan ajoon sopivaksi.

»» Race: Eibach Pro-Tronic alustan ohjainyksiköt



Pultit ja mutterit
Eibachin valikoima käsittää myös satoja erilaisia pultteja ja muttereita. Valikoimasta löytyvät pinnapultit, kartiot, pallokannat ja vaikka mitkä erikoisetkin

»» Race: pyöränpultit ja -mutterit



Ne yleisemmät Eibachit
Eibachin lippulaivamalleja ovat Spacerit ja eri alustasarjat. Seuraavassa pieni kertaus niistä:
»» Race: Eibach levikepalat. Mallikohtaiset keskittävät spacerit.
»» Race: Eibach Pro-Kit madallusjouset sopivat alkuperäisten iskareiden kanssa. Madallus noin 30mm.
»» Race: Eibach Sportline madallusjouset madaltavat enemmän, jopa 50 - 70mm. Suosittelemme myös madallusjousille tarkoitettuja iskareita.
»» Race: Eibac B12 Pro-Kit kiteissä Bilstein B8 iskarit yhdistyvät Pro-Kit jousiin. Madallus 30mm luokassa.
»» Race: Eibach B12 Sportline sarjassa yhdistyvät Bilstein B8 iskarit ja Eibach Sportline jouset. Madallus 50 - 70mm luokkaa.
»» Race: Eibach Pro-Street-S coiloverit ovat säädettävä alustasarja mukavaan katuajoon.