BC Racing alustat nyt valikoimassa: BC Racing alustasarjat.

Davies Craig sähköiset vesipumput ja asennustarvikkeet

2016-01-25 16:30:26 by


Sähköiset Davies Craig vesipumput ovat saaneet kiitosta viimeisen vuoden aikana melkoisesti, sillä ovathan ne nyt perhanan järkevä tuote! Tuottoa riittää, sillä mm. Yli-Sipilän RX8 Twin Turbo V8 drifterissä käytetään 115 litraa minuutissa tuottavaa EWP115 pumppua. Valikoiman järein pumppu on EWP150 joka nimensä mukaisesi tuottaa 150 litraa minuutissa. Pumppu voidaan asentaa mekaanisen pumpun rinnalle tehostimeksi, mutta yleisin ja selkein asennustapa on korvata kokonaan auton alkuperäinen vesipumppu jolloin saadaan myös tehohyötyä.

Päivitimme kauppaan myös muutamat asennustarvikkeet. Pumppuvalikoima sai jo tovi sitten lisäyksen EWP130 mallista joka asettuu tuotoltaan suosituimpien EWP150 ja EWP115 mallien välimaastoon.



Pumput ovat meillä käytännössä varastotuote, ja pumppusarjassa toimitetaan myös johtosarja ja rele pumpun kytkemiseksi. Lisävarusteena on tarjolla myös ohjain joka käyttää pumppua moottorin lämpötilan mukaan ja toimii tarvittaessa myös pumpun "turbotimerina" jälkijäähdytyksessä.

» Davies Craig sähköiset vesipumput

Race Performance Oy, Race.Fi verkkokauppa
- Willem